Κυριακή 8 Αυγούστου 2010

Στην δικαιοσύνη όσοι χειροδίκησαν!


Νομικά θα κινηθεί η ΑΕΚ κατά όσων επιτέθηκαν στον Ντούσαν Μπάγεβιτς στο «Ελ Πάσο»! Ο Σταύρος Αδαμίδης ξεκαθάρισε ότι αυτά που έγιναν ήταν ντροπή για την ιστορία της ομάδας και πως οι υπεύθυνοι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη. Ήδη κυκλοφορεί πως ακόμα και ο Εισαγγελέας Αθηνών ζήτησε το βίντεο του αγώνα για να επέμβει δραστικά.

Μένει να δούμε εάν αυτό γίνει πραγματικότητα. Η επίθεση και το ξύλο στον Ντούσκο, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει κατάθεση αργά χθες το βράδυ στο ξενοδοχείο όπου πήγε η αποστολή μετά τα τραγικά γεγονότα, ξεπέρασε ακόμα και τα όρια της φαντασίας. Φιλικό παιχνίδι, τηλεοπτική μετάδοση και όλα στην «ον» κάμερα!

Ο Μπάγεβιτς χθες δεν μιλιόταν. Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έγινε. Έχει ζήσει καταστάσεις και καταστάσεις στην πολυτάραχη σχέση του με τους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά το σαββατιάτικο ξεπέρασε τα όρια.

Σοκαρισμένος αποχώρησε από το «Ελ Πάσο» μαζί με τον Αδαμίδη, ο οποίος είχε συνομιλία και με αξιωματούχο της ελληνικής αστυνομίας. Άναυδοι και οι παίκτες της ΑΕΚ που απορούσαν με όσα είδαν. Οι αρχηγοί μάλιστα και οι "παλιοί" του είπαν στον Ντούσκο: "μη μασάς, είμαστε μαζί σου".

Φανταστείτε πως ένιωσε και τι θα μεταφέρει ο κατάσκοπος της Νταντί Γιουνάιτεντ . Τα είδε όλα ο άνθρωπος.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails