Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Δυναμική θέση πήρε η «Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας»!

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΠΏΛΗΣΗΣ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ

Ανακοίνωση-καταπέλτη εξέδωσε χθές στο πρωί η «Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας» για την απόφαση της διοίκησης να διακόψει την πώληση καρτών διαρκείας. Η ανακοίνωση αναφέρει, βάζοντας διάφορα λογικά συζήτηματα:

«Με κατάπληξη διαβάσαμε από τα ΜΜΕ την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την άρση διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας λίγες μόνο μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Λίγες μέρες μετά το σοκ και ακόμη οι φίλαθλοι, τα δικά μας μέλη, η ιδρυτική επιτροπή της Λ.Φ.Κ. αδυνατούμε να συνέλθουμε και να κατανοήσουμε το γιατί, αφού η εξήγηση που δόθηκε, δηλαδή η μειωμένη ζήτηση των διαρκείας, μάλλον δεν έπεισε κανέναν.

Αντιδράσεις διάφορες από το φίλαθλο κοινό, κάποιες ακραίες, κάποιες πιο ήπιες, φωνές που ζητούν συναίνεση, άλλες που ζητούν ολική ρήξη, ακόμη και κάποιοι που δίνουν δίκιο στη ΠΑΕ!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από το τί θα επιθυμούσαμε σαν φίλαθλοι και σαν Λ.Φ.Κ. πριν από αυτές τις εξελίξεις. Θα θέλαμε λοιπόν ένα προσιτό διαρκείας που θα εξασφάλιζε αριθμημένη και ασφαλή θέση, παλμό στις κερκίδες, γεμάτο από Καβαλιώτες γήπεδο, μια φιλική επικοινωνιακή προσέγγιση από την ΠΑΕ προς όλους και εν γένει τις συνθήκες εκείνες που καθιστούν το γήπεδο αυτό που όλοι μας αντιλαμβανόμαστε σαν ψυχαγωγία, σαν γιορτή.

Αντ' αυτών οι χειρισμοί της ΠΑΕ των τελευταίων ημερών καθιστούν απολύτως αδύνατα τα προαναφερθέντα και επιπλέον αναδεικνύουν και υπενθυμίζουν ότι αρνητικό έχει συμβεί επί των ημερών της τωρινής διοίκησης, καταδικάζοντας αντιθέτως στη λήθη και υποβάθμιση ότι θετικό έχει επιτευχθεί.

Εάν συνυπολογίσουμε και το οικονομικό κόστος αυτών των χειρισμών, καταλήγουμε σε μια στάση αυτοκαταστροφική και πιθανόν ολέθρια για το μέλλον της ομάδας.

Το όποιο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ κόσμου και ΠΑΕ διεκόπη βίαια και η όποια προσπάθεια επαναπροσέγγισης προσκρούει αφενός στον ανακοινωμένο αποκλεισμό και αφετέρου στην θιγμένη αξιοπρέπεια την φιλάθλων.

Και φυσικά το αυτονόητο ερώτημα , τί κάνουμε, είναι εξαιρετικά δύσκολο και πολύπλοκο να απαντηθεί.

Εμείς ως Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας προτείνουμε στους φιλάθλους να πράξουν κατά συνείδηση με σεβασμό στην στάση που υπαγορεύουν οι αποφάσεις του καθενός.

Σε αυτούς, δε, που κρατούν το τιμόνι του καραβιού προτείνουμε αλλαγή πλεύσης σε πορεία σταθερή και ήρεμη.

Σε περίπτωση που δεν καλύπτουμε με την ανακοίνωσή μας κάποιους από τους φιλάθλους, ζητούμε συγγνώμη, αν και εκτίμησή μας είναι πως η συγγνώμη πρέπει να ακουστεί από αλλού...»


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails