Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Έκθεση παλαιών - ιστορικών μοτοσυκλετών

Παραλία Καβάλας 28 & 29 Αυγούστου.

Έχοντας αμέριστη αγάπη προς την μοτοσυκλέτα για πολλά χρόνια τώρα, πολλοί φίλοι και λάτρεις της μοτοσυκλέτας, κατάφεραν να αποκτήσουν, να διατηρήσουν ή ακόμη και να ανακατασκευάσουν με κόπο και μεράκι, συλλεκτικής και ιστορικής αξίας μοτοσυκλέτες.<παλιάς σχολής>> από συλλογές ιδιωτών στην παραλία Καβάλας, στο τελευταίο διήμερο του Αυγούστου. Θα δούμε μοτοσυκλέτες οι οποίες στους γηραιότερους κάτι θα θυμίσουν και θα αναπολήσουν αλλά και οι νεότεροι θα έχουν την ευκαιρία να τις γνωρίσουν. Συμμετέχουν μοτοσυκλέτες από τις οποίες πολλές ξεπερνούν την ηλικία των 50 ετών. Συμμετοχικό ενδιαφέρον για την έκθεση Old School Motorcycle Show Kavala 2010 έχουν εκδηλώσει και φίλοι παλαιάς μοτοσυκλέτας από άλλες πόλεις.

Γνωρίζοντας και παρατηρώντας τον χώρο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι εκδηλώσεις όπως η Old School Motorcycle Show Kavala 2010 γνωρίζουν όλο και περισσότερο μεγαλύτερη επιτυχία καθώς και άνοδο για το ενδιαφέρον του κόσμου, μιας και πολλές φορές είναι συνδεδεμένες ακόμη και συναισθηματικά με τον επισκέπτη. Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια παρουσιάζεται σημαντική αύξηση του συλλεκτικού ενδιαφέροντος όπως και τεράστια αύξηση της επισκεψιμότητας σε τέτοιου είδους εκθέσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον πολλών ανθρώπων καθώς το μηχανοκίνητο είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι στην καθημερινή μας ζωή. Φυσικά όλοι έχουμε ακούσει η ακόμη δει συλλογές μοτοσυκλετών που κέρδισαν το παγκόσμιο ενδιαφέρον. Μην ξεχνάμε επίσης και τα ετήσια Rally τα οποία διοργανώνονται σε πολλές χώρες από φίλους της μοτοσυκλέτας τα οποία γνωρίζουν τεράστια επιτυχία.

Πρόγραμμα εκδήλωσης Old School Motorbikes Kavala 2010

Η εκδήλωση ξεκινά το απόγευμα του Σαββάτου. Οι επισκέπτες θα μπορούν να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης Old School Motorcycle Show Kavala 2010 , και να δούνε από κοντά τις μοτοσυκλέτες. Εκτός του ταξιδιού στο χρόνο με τις μοτοσυκλέτες θα είναι επίσης διαθέσιμο και ένα γευστικό ταξίδι, προσφορά του catering Καραμανώλης. Τον χώρο θα ομορφύνει μουσικά ο Κος Μπάμπης με τα Gadget του. Η έκθεση θα κλείσει στις.. όσο πάει. Το βράδυ φυσικά θα υπάρξει φύλαξη από Security. Την Κυριακή και μέχρι τις 12 το μεσημέρι οι μοτοσυκλέτες θα βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Θα ακολουθήσει απονομή τιμητικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες. Έπειτα θα αναχωρήσουμε όλοι μαζί για βόλτα στην πόλη και μετά παραλιακά με κατεύθυνση την Νέα Πέραμο. Εκεί στάση για καφέ. Επιστρέφουμε στην Καβάλα και κλείσιμο στις αποθήκες και στην δροσιά μέχρι την επόμενη συνάντηση.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails