Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Εθνική έτοιμη για καλάθια και θέαμα!

Η Ελλάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά Ακρόπολις αντιμετωπίζοντας τον Καναδά (21:45, ΟΑΚΑ, ET1)
Σε λίγες ώρες αρχίζει το Τουρνουά «Ακρόπολις» το οποίο διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ για 24η συνεχόμενη χρονιά. Ένα από τα μακροβιότερα τουρνουά της Ευρώπης θα υποδεχτεί σήμερα τις Σλοβενία, Σερβία, Καναδά και Ελλάδα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στην Τουρκία. Η εθνική ομάδα ξεκινά τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά αντιμετωπίζοντας τον Καναδά.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Γιόνας Καζλάουσκας θα έχει μια ακόμα ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και να βγάλει να τελικά του συμπεράσματα. Στην διάθεσή του δεν θα έχει τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος ακολουθεί ακόμα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ώστε να ξεπεράσει το συντομότερο δυνατό τον τραυματισμό του στο δάχτυλο του χεριού του. Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Σπανούλης το πρωί συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της ομάδας, ύστερα από τον τραυματισμό του, και το βράδυ πιθανότατα να τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

Η Ελλάδα σίγουρα είναι το φαβορί του Τουρνουά αλλά θα πρέπει να το αποδείξει και μέσα στο παρκέ. Οι εμφανίσεις της στα πρώτα φιλικά της Κύπρου έχουν δημιουργήσει πολύ καλό κλίμα αλλά και πολλές προσδοκίες για την συνέχεια και σίγουρα η ομάδα του Γιόνας Καζλάουσκας θέλει να εντυπωσιάσει και πάλι με τις εμφανίσεις της, αυτή τη φορά στην δική της έδρα.

Την αυλαία θα ανοίξει (19:00) το παιχνίδι της Σερβίας με την Σλοβενία, ενώ αμέσως μετά (21:45) παίρνουν σειρά οι Έλληνες κόντρα στον Καναδά. Οι διαιτητές που θα «σφυρίξουν» στο πρώτο παιχνίδι είναι οι Γκόντας, Πηλοϊδης και Μάνος, ενώ στον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος οι Χριστοδούλου, Γιούρας και Καρακατσούνης. Και τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το κρατικό κανάλι της ΕΤ1.

Το πρόγραμμα

17 Αυγούστου
19.00 Σερβία-Σλοβενία Γκόντας-Πηλοϊδης-Μάνος
21.45 Ελλάδα-Καναδάς Χριστοδούλου-Γιούρας, Καρακατσούνης

18 Αυγούστου
19.00 Καναδάς-Σερβία Μουζάκης-Σχινάς-Γκόντας
21.45 Ελλάδα-Σλοβενία Χριστοδούλου-Γιούρας-Φούφης

19 Αυγούστου
19.00 Καναδάς-Σλοβενία Σχινάς-Πηλοϊδης-Σώμος
21.45 Ελλάδα-Σερβία Χριστοδούλου-Γιούρας-Κορομηλάς


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails