Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

"ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ"


Έξαλλος ο αντιδημάρχος καθαριότητας για το σκουπιδαριό της ΔΕΗ

Τα συνεργεία της ΔΕΗ αφού κλαδέψουν τα δένδρα, φεύγουν δίχως να μαζέψουν τα πεσμένα κλαδιά, τα οποία όχι μόνον δείχνουν άσχημα αισθητικά, αλλά αποτελούν και εν δυνάμει αίτιο ζημιάς ή τραυματισμού για τους διερχόμενους
Φωνή διαμαρτυρίας ύψωσε χθες ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας Τάσος Χατζηαναστασίου, απέναντι στους υπευθύνους της ΔΕΗ, καθώς όπως τόνισε χθες στο πλαίσιο της μεσημεριανής εκπομπής του "Στούντιο 7", ο εργολάβος που έχει αναλάβει για λογαριασμό της να κλαδεύει τα κλαδιά των δέντρων που πιθανώς προκαλούν προβλήματα, δεν τα μαζεύει κατόπιν όπως υποχρεούται:

"Δυστυχώς η ΔΕΗ όπου υπάρχουν κλαδιά δέντρων που έχουν μεγαλώσει, δεν ρωτάει κανέναν για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν. Ενώνω φωνή διαμαρτυρίας με τη δική σας και λέω ότι είναι απαράδεκτοι, με κεφαλαία γράμματα. Είναι υποχρέωση του εργολάβου να μαζεύει τα κλαδιά και πολλές φορές φτάνουμε πλέον στο αμήν, ξεπερνάμε το κόκκινο μαζί τους σε απειλές και εκβιασμούς για να πάνε να τα πάρουν.

Εξάλλου δεν μπορούμε εύκολα να βρούμε κάποιον υπεύθυνο της ΔΕΗ για να συνεννοηθούμε, πιο εύκολα βρίσκουμε τον πρωθυπουργό. Έχουμε πρόβλημα με τη ΔΕΗ και το δηλώνω ευθαρσώς, κάνουν ότι κάνουν και μετά τρέχουμε εμείς από πίσω τους για να σουλουπώσουμε την κατάσταση".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails