Σάββατο 24 Ιουλίου 2010

Δοκιμάζει τον Μαχότο


«Λαβράκι» από την Γαλλία και μάλιστα με την βοήθεια της Πόρτσμουθ, φαίνεται πως έβγαλε η ΑΕΚ. Ήρθε στην Ελλάδα και δοκιμάζεται από την δεύτερη ομάδα της Ένωσης, ο Γκοτιέ Μαχότο. Πρόκειται για έναν 18 μέσο(με ύψος 1,85), ο οποίος τον περασμένο Γενάρη μετακόμισε από την Πόρτσμουθ στην Μπαστιά. Και μάλιστα υπέγραψε και συμβόλαιο 2,5 ετών με τους κορσικανούς. Παρόλα αυτά το συμβόλαιο αυτό ουδέποτε τέθηκε σε ισχύ, για λόγους που ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστοι.

Ένα από τα σενάρια κάνει λόγο για όρο που είχε μπει στο συμβόλαιο του Μαχότο όταν μετακόμισε από την Χάβρη στην Πόρτσμουθ, που προέβλεπε πως για τα επόμενα τρια χρόνια δεν θα μπορεί να αγωνιστεί στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει, το μπλέξιμο αυτό ευνόησε την ΑΕΚ καθώς εντόπισε(με το «ραντάρ» του Γκρέταρσον) την περίπτωση του – ελεύθερου και από Μπαστία και από Πόρτσμουθ- Μαχότο και τον έφερε για δοκιμή.

Μάλιστα από την πρώτη στιγμή ο Γάλλος αμυντικός μέσος έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και στον Ντανιέλ Μπατίστα και στον Χριστόφορο Κόλα. Και θα περάσει και από το μικροσκόπιο του Ντούσαν Μπάγεβιτς, όταν η ομάδα θα επιστρέψει από την Αυστραλία. Άλλωστε ο Μαχότο όχι μόνο έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά ήρθε και με καλές συστάσεις. Φυσικά τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση της απόκτησης του 18χρονου Γάλλου, με καταγωγή από το Κονγκό, θα έχει ο Μπάγεβιτς.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails