Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Προσέλκυση τουριστών από την Βουλγαρία στην Καβάλα

Τριάντα τηλεοπτικά σποτ θα «παίξουν» στο Bulgarian National Television μέχρι και το τέλος του μήνα, σε ώρες υψηλής θεαματικότητας, στο πλαίσιο του διαφημιστικού προγράμματος για την προβολή του νομού Καβάλας ως ενός κατεξοχήν τουριστικού προορισμού για τους Βουλγάρους.
Στόχος της νομαρχίας Καβάλας είναι η προσέλκυση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού τουριστών από τη γειτονική χώρα. Παράλληλα, με ολοσέλιδη καταχώριση στο free press περιοδικό Go Greece, γίνεται η παρουσίαση του νομού προς όλους όσοι διαμένουν στα ξενοδοχεία της βουλγαρικής πρωτεύουσας.
Ταυτόχρονα, από χθες, ξεκίνησε στοχευμένη προβολή σε πρωτεύουσες νομών της βόρειας Ελλάδας από τους οποίους διέρχεται η Εγνατία οδός. Πρόκειται για τις πόλεις των Ιωαννίνων, των Γρεβενών, της Φλώρινας, της Καστοριάς, της Πτολεμαϊδας, της Κοζάνης, του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης, της Νάουσας, της Βέροιας και της Έδεσσας και στόχος είναι η παρουσίαση του νομού Καβάλας, προκειμένου οι κάτοικοι των περιοχών αυτών να επιλέξουν το νησί της Θάσου ή κάποια παραθαλάσσια περιοχή από το ηπειρωτικό τμήμα του νομού για τις θερινές τους διακοπές, ολιγοήμερες ή μη.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails