Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

"Κόκκινος" ο Σπανούλης


"Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ θα είναι παίκτης της ομάδας μας για τα επόμενα τρία χρόνια".
Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση (που συνοδεύεται από το Who is Who του "Kill Bill" και τα στατιστικά του) ο Ολυμπιακός έδωσε τέλος στο σίριαλ του καλοκαιριού και αρχή στη μεταγραφική του ενίσχυση. Και τί αρχή!...

Ο
Ολυμπιακός ενισχύεται σημαντικά, τη στιγμή που -ταυτόχρονα- αποδυναμώνεται ο "αιώνιος" αντίπαλος. Ο Ολυμπιακός βάζει στη μηχανή του έναν παίκτη - ηγέτη, ικανό να "ξεκλειδώσει" με την ευχέρεια που έχει στο "ένας εναντίον ενός" κάθε άμυνα.

Την ίδια στιγμή, ο
Βασίλης Σπανούλης γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης στην Ευρώπη, αφού το κόστος της μεταγραφής του (χωρίς να έχουν δοθεί επίσημα στοιχεία από την "ερυθρόλευκη" ΚΑΕ) αγγίζει τα 13.000.000 ευρώ. Σε αυτά τα χρήματα συμπεριλαμβάνεται και η εφορία, την οποία θα καλύψει ο Ολυμπιακός.

Σε αυτό το διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που φάνηκε πως ο
διεθνής παίκτηςΠαναθηναϊκό, μέχρι πριν από λίγο που ανακοινώθηκε επίσημα η μεταγραφή, γράφτηκαν ουκ ολίγα, οπότε είναι μάλλον περιττό να υπερθεματίσουμε του αξιοπρόσεκτου της κίνησης.
φεύγει από τον
Ο Ολυμπιακός παίρνει έναν παίκτη εκεί που πονούσε και το γεγονός πως αυτός ο παίκτης είναι Έλληνας διαμορφώνει ακόμα ιδανικότερες συνθήκες για τους "ερυθρόλευκους".

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails