Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Δολοφόνησαν το δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια

Μαφιόζικο χτύπημα στην ΗλιούποληΘύμα μαφιόζικης δολοφονικής επίθεσης έπεσε έξω από το σπίτι του στην Ηλιούπολη, στις 5:25 το πρωί, ο δημοσιογράφος Σωκράτης Γκιόλιας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες για τις συνθήκες της δολοφονίας, που ακόμα είναι υπό διερεύνηση, άγνωστος τού χτύπησε το κουδούνι του διαμερίσματός του στην οδό Δαιδάλου 21 και του ζήτησε να βγει στην είσοδο, καθώς -όπως του είπαν- κάποιος έκλεβε τη μηχανή του.

Εκεί τον περίμεναν δύο ή τρεις άγνωστοι, οι οποίοι τον γάζωσαν με τουλάχιστον 20 σφαίρες.

Οι δράστες διέφυγαν με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Honda Civic, το οποίο είχε κλαπεί και η απώλειά του είχε δηλωθεί το Σάββατο, 17 Ιουλίου, στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Λίγα μέτρα πιο μακριά από το σημείο της δολοφονίας, στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Λεωνιδίου, οι αστυνομικοί εντόπισαν το ΙΧ καμένο. Πιθανότατα οι δράστες διέφυγαν από εκεί με άλλο όχημα.

Ο Σωκράτης Γκιόλιας ήταν διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 989 και για πολλά χρόνια ήταν αρχισυντάκτης στις τηλεοπτικές εκπομπές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. Επίσης φημολογείται ότι συνεργαζόταν με το μπλογκ troktiko (http://troktiko.blogspot.com) γεγονός που όμως διαψεύδει σε ανακοίνωσή του το ιστολόγιο. Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός δίχρονου αγοριού.

Τα αίτια και τις συνθήκες της δολοφονίας ερευνά το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σόμπολος: «Μαφιόζικη δολοφονία»
«Πρόκειται για καθαρά μαφιόζικη επίθεση, για μια μαφιόζικη δολοφονία. Του είχαν στήσει καρτέρι, τον ειδοποίησαν ότι του κλέβουν το αυτοικίνητο και τον γάζωσαν. Ηταν χτύπημα κατά της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης». δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος

Η σύζυγός του βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει ακριβείς πληροφορίες.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails