Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Αποθέωση απο την Ένωση" για Ντιόπ!

Την αποθέωση από διακόσιους και πλέον οπαδούς της ΑΕΚ γνώρισε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 6.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε θερμά στην μεταγραφή του πρώην πια παίκτη της Πόρτσμουθ, τον οποίο περίμενε ανυπόμονα και με την εμφάνισή του στον χώρο υποδοχής σχεδόν... όρμησαν πάνω του, περνώντας του «κιτρινόμαυρα» κασκόλ στους ώμους και χειροκροτώντας τον αδιάκοπα.

Ο ίδιος έδειξε φανερά, αλλά και ευχάριστα έκπληκτος από το θέαμα, αλλά γρήγορα ακολούθησε τους ρυθμούς του κόσμου, με τους οποίους αστειεύτηκε, κάνοντας μάλιστα «χάι-φάιβ» μαζί με κάποιους που τον πλησίασαν περισσότερο.

Ο κόσμος τον συνόδευσε ως το τζιπ, στο οποίο επιβιβάστηκε, το οποίο οι οπαδοί περικύκλωσαν και κουνούσαν πανηγυρικά, λίγο πριν τελικά ο Ντιόπ μετά... βασάνων αποχωρήσει.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Σενεγαλέζος μέσος τόνισε: «Είμαι έτοιμος και πιστεύω στην ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος με την υποδοχή, δεν το περίμενα, ελπίζω να ευχαριστήσω τον κόσμο κι εγώ».

«Ο Ντιόπ ήταν η πρώτη επιλογή του προπονητή για τη θέση του αμυντικού χαφ. Μας πήρε βέβαια λίγο χρόνο να τον αποκτήσουμε... Είμαστε ικανοποιημένοι και με ενότητα μπορούμε να πάμε ψηλά», σχολίασε από την πλευρά του ο Σταύρος Αδαμίδης που αφίχθη μαζί με τον Σενεγαλέζο.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του προέδρου της Ένωσης και του Ανδριου Ανδρονίκου από την Πόρτσμουθ πήγαν καλά. Η αγγλική ομάδα έριξε τις απαιτήσεις της και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια τους. Η Πόρτσμουθ θα πάρει περίπου τριακόσιες χιλιάδες ευρώ.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails