Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

SPECIAL OLYMPICS / Δεβετζή και Θάνου μπαίνουν μπροστά


Η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Θάνου εδειξαν για ακόμα μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Οι δύο Ολυμπιονίκες έδωσαν το παρών σε εκδήλωση των Special Olympics στην Αλεξανδρούπολη, στο πλαίσιο του προγράμματος "Πόλις - Αμφιτρύων", ενόψει των Παγκόσμιων Αγώνων του 2011
Η Πηγή Δεβετζή γνώρισε την αποθέωση από τα παιδιά των Special Olympics μόλις προσγειώθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της. "Τέτοιες διοργανώσεις, όπως οι Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics, είναι σημαντικές γι' αυτά τα παιδιά, καθώς μπορούν μέσω του αθλητισμού να κοινωνικοποιηθούν. Στέκομαι δίπλα στα Special Olympics, καθώς πιστεύω ότι όλα τα παιδιά πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες στη ζωή", τόνισε χαρακτηριστικά η Πηγή Δεβετζή.
Η Πηγή Δεβετζή και η Κατερίνα Θάνου συνταξίδευαν στην πτήση για Αλεξανδρούπολη με τον πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής Special Olympics Τιμ Σράιβερ Κένεντι, με τον οποίο είχαν και μια μικρή συνομιλία. Συνεπιβάτης στο ίδιο αεροπλάνο ήταν και η πρόεδρος των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics, Γιάννα Δεσποτοπούλου, η οποία είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τις δύο Ολυμπιονίκες.
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails