Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

«Ιδανική λύση για την προεδρία ο Γκάλης»


Το να πραγματοποιήσεις ένα... άτυπο γκάλοπ στην οικογένεια του Αρη σχετικά με το εάν θεωρούν την επιστροφή του Νίκου Γκάλη στα κοινά του συλλόγου ως την πλέον ενδεδειγμένη λύση ίσως αποτελεί ουτοπία. Απαντες αντιλαμβάνονται ότι ο συγκεκριμένος αποτελεί το πιο δυνατό χαρτί του συλλόγου και αναγνωρίζουν ότι οι όποιες κινήσεις γίνουν με σκοπό τη δραστηριοποίησή του στα κοινά πρέπει να είναι συντονισμένες.

Το «Goal» επικοινώνησε χθες με εκπροσώπους του συνδέσμου βετεράνων Αρη, οι οποίοι μάλιστα χθες πραγματοποίησαν μια εξαιρετική εκδήλωση στο «Μουσείο Αθλητισμού» με θέμα «Η έκφραση του αθλητισμού στην εποχή μας» και με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής Παναγιώτη Σταματόπουλο.

Η άποψή τους αναφορικά με το θέμα του Νίκου Γκάλη ήταν ξεκάθαρη: «Αποτελεί την ιδανική λύση, αυτό είναι βέβαιο. Από εκεί και πέρα σίγουρα πρέπει να υπάρξουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για μια τέτοια επιστροφή, την οποία θα πρέπει να δημιουργήσει η οικογένεια του Αρη. Είναι, κατά τη γνώμη μου, πολύ δύσκολο να συμβεί, όμως σίγουρα θα ήταν ευχής έργον εάν συνέβαινε» δήλωσε ο πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων Στέργιος Γούσιος.

«Ο Νίκος Γκάλης είναι ένα τεράστιο κεφάλαιο για τον Αρη. Με αυτόν μπροστά ο Αρης θα αλλάξει επίπεδο σε πολλά θέματα. Δεν έχω πληροφορίες να σας καταθέσω σχετικά με το αν υπάρχουν πολλές ή λίγες πιθανότητες για να επιστρέψει ο Γκάλης» τόνισε στο «Goal» ο γενικός γραμματέας του συνδέσμου Πέτρος Ράσογλου.

«Εγώ είμαι της άποψης πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί όταν αναφερόμαστε σε αυτόν το μεγάλο θρύλο του ελληνικού μπάσκετ. Είναι επιθυμία όλων μας να επιστρέψει στον Αρη και μακάρι οι πληροφορίες που τον θέλουν να συζητά και να σκέφτεται τη δραστηριοποίησή του να είναι αληθινές» δήλωσε το μέλος του συνδέσμου αλλά και της Σάρισα, Κώστας Καραπαναγιώτης.

Ο τελευταίος, όπως και πολλοί άλλοι παράγοντες, θα παραβρεθεί στη σύσκεψη κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη με θέμα το διοικητικό πρόβλημα της ΚΑΕ, το μοντέλο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος εν όψει της επόμενης σεζόν, την οικονομική κατάσταση της εταιρείας, το θέμα του προπονητή, όπως και το θέμα του Νίκου Γκάλη.

[πηγή]http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10640&subid=2&pubid=8176682

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails