Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Φεστιβάλ Γεύσεων στην Καβάλα

Διοργανώνεται από τη Νομαρχία 29 και 30 Μαϊου, στο Εκθεσιακό Κέντρο Ν. Καρβάλης
Μια γιορτή γεύσεων, με τοπικό χρώμα από την Ανατ. Μακεδονία και τη Θράκη, προετοιμάζει για τα τέλη Μαϊου η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Καβάλας, δύο χρόνια μετά την πρώτη επιτυχημένη απόπειρα.
Το "Φεστιβάλ Γεύσεων" θα φιλοξενηθεί για δεύτερη φορά στο Εκθεσιακό Κέντρο "Απόστ. Μαρδύρης" της Νέας Καρβάλης, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαϊου, προσελκύοντας ντόπιους και μη παραγωγούς, βιοτέχνες, επαγγελματίες της εστίασης και γευσιγνώστες.
Κατά το διήμερο θα παρουσιαστούν προϊόντα του νομού Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής, αλιεύματα, παραδοσιακά γλυκά, πρώτες ύλες και εκλεκτά κρασιά κι άλλα αλκοολούχα ποτά.
Το "2ο Φεστιβάλ Γεύσεων" θα περιλαμβάνει εκδηλώσεις παρουσίασης τοπικών και σπάνιων συνταγών, βιβλίων μαγειρικής και οινογνωσίας, ομιλίες και επιδείξεις από προβεβλημένους ανθρώπους της ελληνικής γαστρονομίας και οινολογίας κ.α.
Το κόστος συμμετοχής για επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να παρουσιάσουν προϊόντα τους στο φεστιβάλ ορίστηκε στα 200 ευρώ (για stand εμβαδού 9τ.μ.).
Υπεύθυνη διοργάνωσης θα είναι και πάλι η Στέλλα Σπανού, γνωστή για τις δημοφιλείς εκδόσεις της με θρακιώτικες και γενικά βορειοελλαδίτικες γεύσεις.

[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails