Κυριακή 16 Μαΐου 2010

29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών


Η 29η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών θα γίνει από 19 έως 25 Μαϊου 2010 στον κατασκηνωτικό χώρο του ΑΡΔΑ στις Καστανιές του Δήμου Βύσσας του Νομού Έβρου.
Μετά από την προσωρινή αλλαγή ημερομηνίας την προηγούμενη χρονιά, η "Πανελλήνια" φέτος επανέρχεται στις ημέρες που έχουμε συνηθίσει, δηλαδή στο τριήμερο του Αγίου Πνευματος. Βέβαια η γιορτή του Αγίου Πνεύματος είναι από τις κινητές εορτές και αφού το φετινό Πάσχα "έπεσε" νωρίς, το ίδιο συμβαίνει και με τις εξαρτώμενες από αυτό εορτές.
Την Δευτέρα 24 Μαΐου θα εορτασθεί το Άγιο Πνεύμα άρα από την Τετάρτη 19 Μαΐου θα αρχίσει η μαζική προσέλευση στην Μοτοσυγκέντρωση. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι φανατικοί της εκδήλωσης δεν θα είναι εκεί από την αρχή της εβδομάδας!
Αποφασίσθηκε τελικά και συμφωνήθηκαν και οι απαραίτητες λεπτομέρειες με τις τις τοπικές αρχές για να ξαναγίνει η ετήσια συνάντηση των Ελλήνων μοτοσυκλετιστών στον ΆΡΔΑ.

Σας γνωρίζουμε ότι οι τιμές εισόδου για την 29η Πανελλήνια συγκέντρωση μοτ/στών,όπως αποφασίστηκε στην εαρινή Γενική Συνέλευση θα είναι κατά μηχανή και όχι κατά άτομο όπως την προηγούμενη χρονιά.

Έτσι για αυτή τη χρονιά οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΜΟΤΟΕ ( ενεργοποιημένη)
Μηχανή και Οδηγός 40 Ευρώ
Συνοδηγός 10 Ευρώ
Ανεξάρτητα ποιος από τους δύο έχει κάρτα
ΠΡΟΣΟΧΗ:
Αν η κάρτα ΜΟΤΟΕ δεν έχει ενεργοποιηθεί για το 2010 το άτομο θεωρείται ότι δεν έχει κάρτα.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΤΑ ΜΟΤΟΕ
Μηχανή και Οδηγός 60 Ευρώ
Συνοδηγός 30 Ευρώ
Στις τιμές περιλαμβάνεται η παραμονή εντός του κάμπινγκ ( στήσιμο σκηνής), εισιτήριο συναυλιών και αναμνηστικό μπλουζάκι.
[πηγη]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails