Δευτέρα 5 Απριλίου 2010

GP ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ – «Ταύρος» ο Φέτελ, κυρίαρχη η Red Bull!

Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, ε τρεις και το λουρί της μάνας για τον Σεμπάστιαν Φέτελ! Ο Γερμανός πιλότος αυτή τη φορά δεν είχε προβλήματα αξιοπιστίας και μπαίνοντας μπροστά από την εκκίνηση, οδήγησε τη Red Bull στην πρώτη της φετινή νίκη και το πρώτο της φετινό 1-2, αφού ο Μαρκ Γουέμπερ ακολούθησε τον team mate του στη δεύτερη θέση. Χαμός στην κατάταξη των οδηγών, με τρεις διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες!

Για τον Αυστραλό poleman ο αγώνας χάθηκε στην εκκίνηση, όταν ανεξήγητα καθυστέρησε και δεν υπερασπίστηκε καν τη θέση του, επιτρέποντας στον Φέτελ να περάσει μπροστά. Από κει και πέρα οι δυο τους δεν είχαν πρόβλημα να οδηγήσουν την κούρσα, μην κινδυνεύοντας σε κανένα σημείο.

Ο Νίκο Ρόζμπεργκ χάρισε το παρθενικό βάθρο στη Mercedes GP με την τρίτη θέση που πήρε, με τον νεαρό Γερμανό να οδηγά αλάνθαστα, να μην μπορεί μεν να ακολουθήσει το ρυθμό των πρωτοπόρων, αλλά να δείχνει συνέπεια και σταθερότητα, γεγονός που τον έχει φέρει και ξεκάθαρα μπροστά στην εσωτερική του μάχη με τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος εγκατέλειψε.
Η κατάταξη σε οδηγούς και κατασκευαστές:[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails