Κυριακή 11 Απριλίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – «Είχα βαρεθεί να χάνουμε!»

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας αγχωτικής νίκης, που κανείς δεν περίμενε ότι θα πανηγυρίσει η Καβάλα. Ο Μίροσβλαβ Ραϊσεβιτς έβαλε την υπογραφή του στην επικράτηση επί του Πανελληνίου γιατί είχε βαρεθεί να χάνει εντός έδρας. Και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.
«Είπα στο τέλος στον Μιλτ (Παλάσιο) να μου δώσει τη μπάλα, γιατί βαρέθηκα να χάνω στην έδρα μας! Πετύχαμε μία μεγάλη νίκη και τώρα κρατάμε την τύχη μας στα χέρια μας», τόνισε ο ελληνοποιημένος άσος, ενώ ο Αλέξης Κυρίτσης στάθηκε στην ψυχή της ομάδας του. «Αυτό που μέτρησε ήταν η ψυχή. Δεν παραδοθήκαμε παρότι ήμασταν πολύ άστοχοι ειδικά στο πρώτο μέρος. Όσα, όμως, δεν βάλαμε στο πρώτο ημίχρονο τα βάλαμε στην επανάληψη. Τώρα πάμε να κερδίσουμε στα Τρίκαλα για να τελειώσουμε την υπόθεση παραμονή».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, από την πλευρά του, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος. «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Είμαστε κοντά στο στόχο μας, την παραμονή στην κατηγορία αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι τέλους», επεσήμανε ο «τίγρης», που δεν παρέλειψε να δώσει τις καλύτερες ευχές του στον Πανελλήνιο, ενόψει του Final 4 του Eurocup.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails