Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Σενάρια Παραμονής και Υποβιβασμού!!!


Α2 Ο Ηλυσιακός
Σενάριο 1: Με νίκη της ΑΕΚ και νίκες των Τρικάλων και Καβάλας, ο Ηλυσιακός είναι αυτός που αποχαιρετάει την κατηγορία στο φινάλε του πρωταθλήματος. Όπως άλλωστε και στην περίπτωση που τα Τρίκαλα νικήσουν και χάσει η Καβάλα, καθώς η ομάδα του Στέργιου Κουφού μένει στους 33 βαθμούς.
Α2 Η ΑΕΚ
Σενάριο 2: Η ΑΕΚ χάνει από τον Ηλυσιακό, τα Τρίκαλα νικάνε το Περιστέρι και η Καβάλα τον Πανιώνιο στην τελευταία αγωνιστική. Σε αυτή την απευκταία περίπτωση για την ομάδα του Μηνά Γκέκου, η ΑΕΚ είναι αυτή που υποβιβάζεται καθώς έχει χάσει την ισοβαθμία με τα Τρίκαλα και έχει ηττηθεί στο ματς του α' γύρου από τον Ηλυσιακό με 79-61.

Α2 ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Σενάριο 3: Η ΑΕΚ νικάει τον Ηλυσιακό, τα Τρίκαλα ολοκληρώνουν με ήττα το πρωτάθλημα, όχι όμως και η Καβάλα που κερδίζει τον Πανιώνιο. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ηλυσιακός μένει στην κατηγορία και... ρίχνει τα Τρίκαλα καθώς έχει τη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Σενάριο 4: Αν ο Ηλυσιακός νικήσει την ΑΕΚ, η Καβάλα κερδίσει και τα Τρίκαλα ηττηθούν από το Περιστέρι, τότε η ομάδα του Θανάση Γιαπλέ είναι αυτή που αποχαιρετά την κατηγορία. Γενικότερα, σε κάθε περίπτωση που τα Τρίκαλα ηττηθούν, χάνουν το τρένο της παραμονής, καθώς οι άλλες ομάδες μένουν στην κατηγορία και με συνδυασμό αποτελεσμάτων.

Α2 Η ΚΑΒΑΛΑ
Σενάριο 5: Ο Ηλυσιακός κάνει το διπλό στο κλειστό του Ελληνικού, η Καβάλα χάνει και τα Τρίκαλα νικάνε το Περιστέρι μακριά από την έδρα τους. Αυτό το σενάριο δημιουργεί τετραπλή ισοβαθμία και η Καβάλα κουνάει μαντήλι στην κατγηορία, καθώς έχει χάσει όλες τις ισοβαθμίες. Αυτό είναι και το μοναδικό δυσμενές σενάριο για την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή.
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails