Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – Με τον μυαλό στην… Ολύμπια


Το παιχνίδι της Τετάρτης (17/3) με τον Παναθηναϊκό μοιάζει περισσότερο με ματς προετοιμασίας για την Καβάλα. Γιατί οι «κυανόλευκοι» έχουν το μυαλό τους στον… τελικό του Σαββάτου με τον ΓΣ Ολύμπια, ένα ματς δίχως αύριο και για τους δυο!
«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολο για εμάς, τρεις μέρες μάλιστα πριν από το ματς που μας ενδιαφέρει πολύ, αυτό με τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας. Εμείς θέλουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να χρησιμοποιήσουμε το παιχνίδι αυτό ως ένα δύσκολο τεστ, ενόψει του αγώνα με τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας το Σάββατο, που θα κρίνει πολλά», επεσήμανε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Ο Νίκος Αγγελόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε από αυτό το παιχνίδι. Ακολουθεί το κρίσιμο ματς με τον Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας και θέλουμε να δείξουμε ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Επαναλαμβάνω, έχουμε μόνο να κερδίσουμε πράγματα από αυτό το ματς».
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails