Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - "Ανοίγει" η πόρτα των αποχωρήσεων


Κοντά στην αποχώρηση από την Καβάλα βρίσκονται τρεις παίκτες. Ο λόγος γίνεται για τους Λούκας Σόσιν, Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς και Αλεξάντερ Πόποβιτς, οι οποίοι αναμένεται να «ανοίξουν» την... πόρτα των αποχωρήσεων.
Όσον αφορά στον Πολωνό, ο πρώην επιθετικός της Ανόρθωσης, ήρθε στην ομάδα της Ανατολικής Μακεδονίας, προκειμένου να την βοηθήσει στο σκοράρισμα, όμως, μετά από περίπου μία αγωνιστική περίοδο, ο Σόσιν δεν έχει καταφέρει να πετύχει ένα τέρμα.

Τα πράγματα με τον Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς είναι λίγο πιο μπερδεμένα. Ο έμπειρος μέρος, στο πρώτο... μισό του πρωταθλήματος, αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές των «Αργοναυτών», ωστόσο, μετά την έλευση του Ντιέ, τα πράγματα άλλαξαν, με τον «Ντόμπρα» να δυσανασχετεί και να υποπίπτει σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Από την άλλη, ο Αλεξάντερ Πόποβιτς, που ήρθε τον Ιανουάριο, δεν έχει βοηθήσει τα αναμενόμενα με την διοίκηση να μην τον υπολογίζει και να βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να τον παραχωρήσει.

Τέλος, αναφορικά με τον Άαντ Ντε Μος, ο Ολλανδός είναι πλέον... εκτός Καβάλας και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να αποχωρήσει από την ομάδα, ίσως και πριν το Πάσχα.
[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails