Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2010

ΔΑΦΝΗ – Εκτός καταστολής ο Βασιλόπουλος

Θετικά είναι τα μηνύματα των γιατρών για την κατάσταση της υγείας του Φώτη Βασιλόπουλου. Ο άτυχος γκαρντ βρισκόταν σε καταστολή μέχρι το απόγευμα της Κυριακής (14/2), αλλά πλέον έχει τις αισθήσεις του πλήρως και οι θεράποντες ιατροί δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία του.
Ο 24χρονος γκαρντ έμεινε σε καταστολή, καθώς κρίθηκε ότι έτσι δε θα επιβαρυνθεί περισσότερο ο οργανισμός του. Η θεραπευτική αγωγή που του χορηγήθηκε τελείωσε το μεσημέρι της Κυριακής (14/2) και λίγες ώρες μετά ο Βασιλόπουλος ξύπνησε.
Τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα αφού πρόκειται για τραυματισμό στο κεφάλι. Όλα δείχνουν όμως ότι τα χειρότερα έχουν περάσει. Ο πόνος στο πρόσωπο, όπου έχει πολλά κατάγματα, είναι βέβαια έντονος. Εξάλλου και η δεύτερη αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο άσος της Δάφνης, στη σπονδυλική στήλη αυτή τη φορά, ήταν επίσης «καθαρή». Παραμένει στην εντατική προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθούν λεπτομερώς την πορεία της υγείας του.
Στο Ιατρικό Κέντρο Παλαιού Φαλήρου όπου νοσηλεύεται ο Βασιλόπουλος βρέθηκε και ο Κώστας Πασχάλης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του και να ζητήσει συγγνώμη από τον ίδιο και την οικογένειά του για το σκληρό μαρκάρισμα και να ξεκαθαρίσει ότι δεν είχε σκοπό να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή του 24χρονου γκαρντ.
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails