Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - Ονουάτσι: «Οικογένεια με Ντε Μος»

«Δεν έχω λόγια να περιγράψω την ικανοποίηση που νιώθω για το γεγονός ότι βραβεύομαι για 2η φορά φέτος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νιγηριανός άσος της Καβάλας, Μπέντζαμιν Ονουάτσι, ο οποίος παρέλαβε σήμερα το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα από τον Δήμαρχο της πόλης, Κωστή Σιμιτσή.
Και συνέχισε: «Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και τα παιδιά μου και βέβαια στον πρόεδρο της ομάδας, κ. Ψωμιάδη, ο οποίος με βοήθησε να έρθω στην ομάδα και τον αισθάνομαι σαν πατέρα μου. Φυσικά μεγάλο μερίδιο ανήκει και στους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν ώστε να βραβευτώ για 2η φορά.
Από την ημέρα που ήρθε ο Ντε Μος, είμαστε μια οικογένεια. Όχι πως δεν ήμασταν πριν, αλλά θεωρώ ότι, με την πειθαρχία που μπήκε, οι δεσμοί έγιναν πιο δυνατοί. Στόχος μας είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Για να τα πετύχουμε, πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά από αγώνα σε αγώνα.
Τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Κομοτηνή, αλλά θεωρώ ότι, με την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα, μπορούμε να γυρίσουμε πίσω με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το Κύπελλο είναι στόχος που μπορούμε να πετύχουμε».
Από την πλευρά του, ο κ. Σιμιτσής τόνισε: «Η Καβάλα είναι μεγάλη ομάδα, με πολύ ικανούς παίκτες, γεγονός που επιβεβαιώνεται ότι φέτος έχουν βραβευτεί έξι παίκτες της, είτε για Best Goal, είτε ως MVP. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στην ομάδα, ενώ οι παροχές από τον Δήμο σε επίπεδο γηπεδικών εγκαταστάσεων συμβάλλουν στην καλή πορεία της.
Εύχομαι να αποδώσει ακόμη καλύτερα και να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Ποτέ στην ιστορία της Καβάλας δεν υπήρχαν τόσο καλοί παίκτες. Γίνεται τεράστια δουλειά από την ιδιοκτησία, αλλά και τους φιλάθλους, που, αν δινόταν Κύπελλο ήθους, θα έπρεπε να το πάρουν, με τη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα εντός κι εκτός έδρας».
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails