Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ – Φιλικό με τους Ικάρους Σερρών

Καιρό το προσπαθούν Καβάλα και Ίκαροι Σερρών να αναμετρηθούν σε ένα φιλικό παιχνίδι, μένει να δούμε αν αυτή τη φορά (στο τρίτο ραντεβού που κλείνουν) θα τα καταφέρουν. Η Ένωση ανακοίνωσε πάντως ότι την Τετάρτη (10/2) θα υποδεχτεί την ομάδα των Σερρών σε φιλική αναμέτρηση, με την είσοδο στο κλειστό της Καλαμίτσας να είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αναζητούσε καιρό την ευκαιρία για ένα φιλικό παιχνίδι, ώστε να βοηθήσει τους παίκτες του να αποκτήσουν ακόμη καλύτερη χημεία. Άλλωστε, η αγωνιστική χρονιά μπαίνει σε κρίσιμο σημείο. Ο «τίγρης» θα δοκιμάσει την αγωνιστική κατάσταση των αθλητών του, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει και κάποιες δοκιμές.

Στο μεταξύ, το απόγευμα της Πέμπτης (11/2) αντιπροσωπεία της Καβάλας θα επισκεφτεί το φροντιστήριο E–EPIGNOSI. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής καθώς και παίκτες, θα παραδώσουν επισήμως τις υποτροφίες που προσφέρθηκαν από το φροντιστήριο στους αθλητές των παιδικών τμημάτων της Ένωσης. Οι υποτροφίες αυτές αφορούν τη δωρεάν ετήσια εκπαίδευση (μέσω παρακολούθησης μαθημάτων), σε τμήματα πληροφορικής με απώτερο σκοπό την πιστοποίηση των παιδιών στις γνώσεις που θα αποκτήσουν έως το τέλος της εκπαιδευτικής τους χρονιάς. Ταυτόχρονα θα δοθεί η δυνατότητα σε γονείς και παιδιά, να γνωρίσουν από κοντά τα αθλητικά τους παίκτης της ομάδας, να μιλήσουν μαζί τους και να ακούσουν τις απόψεις τους.
[πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails