Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΚΑΒΑΛΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ 68-77

Η Καβάλα πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις, απέναντι στο Μαρούσι, όμως, το μόνο που κατάφερε ήταν να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι μέχρι και το τελευταίο δεκάλεπτο. Οι "φιλοξενούμενοι" επικράτησαν τελικά με 77-68 και παρέμειναν στα υψηλά πατώματα του βαθμολογικού πίνακα.
Κορυφαίος από τους νικητές ο Κώστας Καίμακόγλου, που σταμάτησε στους 20 πόντους, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν και οι Κις και Μαυροειδής. Ο Καϊμακόγλου μάλιστα έμελλε να είναι ο παίκτης που άλλαξε την ροή του αγώνα 1.05'' πριν το φινάλε.
Ο διεθνής φόργουορντ και ενώ το σκορ ήταν 66-70 πέτυχε καλάθι και φάουλ με αποτέλεσμα να δώσει στην ομάδα του προβάδισμα επτά πόντων και κατά συνέπεια τη νίκη.
Η Καβάλα για περισσότερα από 36 λεπτά έδειξε το καλό της πρόσωπο. Διαβασμένη στην άμυνά της κατάφερε να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τα ατού των αντιπάλων της, έλεγξε τα ριμπάουντ και αν δεν αντιμετώπιζε επιθετικό πρόβλημα ίσως να είχε πάρει κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι. Χαρακτηριστικό της επιθετικής ανυπαρξίας της Καβάλας, τα 2/16 σουτ για τρεις πόντους, ποσοστό που μοιάζει καταδικαστικό.
Το Μαρούσι, για άλλη μια φορά, εμφάνίστηκε με τον αέρα του... καλύτερου. Δεν φοβήθηκε το παιχνίδι σε καμία του στιγμή, ήξερε πάντα πως να αντιδράσει και ακόμα και στα νεκρά του επιθετικά διαστήματα, κατάφερνε να είναι μέσα στο παιχνίδι εξαιτίας της εκπληκτικής του άμυνας. Αυτή ήταν η 12η νίκη για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος πλέον ξεκινάει την προετοιμασία της ομαδας του για το δεύτερο παιχνίδι στο TOP 16 της Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 19-20, 38-35, 46-50, 68-77
ΚΑΒΑΛΑ (Αλεξανδρής): Κυρίτσης 14, Σούντοφ 10, Στεφανίδης, Αγγελόπουλος, Χαφ, Κόλινς 18 (2), Ηλιάδης 4, Παλάσιο 2, Ραϊτσεβιτς 7 , Σιγγούνας, Τσέρανιτς 8, Γκούστας 5.
ΜΑΡΟΥΣΙ (Μπαρτζώκας): Κις 16 (2), Γκόρντον 10, Πελεκάνος 8, Μπατής, Χόμαν 3, Μαυροειδής 13, Καλάθης 7, Αριγκμπάμπου, Νάτζφεϊ, Καϊμακόγλου 20 (2).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails