Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Κόκκινο μοιρολόι Ο.Σ.Φ.Π.-Α.Ε.Κ. 1-2

Στεγνό καθάρισμα με μαύρους και κίτρινους… Σκόκους. Η ΑΕΚ, ναι ναι, αυτή η ΑΕΚ, η απλήρωτη, αυτή με παίχτες που δεν είναι προσωπικότητες, αυτή χωρίς διοίκηση, αυτή χωρίς μέλλον, ε λοιπόν αυτή η ΑΕΚ κέρδισε μέσα στο Καραϊσκάκη(1-2)!!!
Απίστευτο ίσως, πέρα για πέρα αληθινό όμως!!! Ποιος το πίστευε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο;;; οι περισσότεροι αεκτζήδες το πίστευαν, όλοι οι παναθηναϊκοί το ευχόντουσαν και όλοι οι ολυμπιακοί δεν μπορούν ακόμα να το χωνέψουν!!!
Ε καλά όχι ότι η ΑΕΚ έπαιξε καμιά φοβερή μπάλα αλλά ο Ολυμπιακός ήταν.... ωχ παναγία μου. Ο Μήτρογλου ο “πιστολέρο” απλά δεν υπήρχε και ο Ζίκο κόλλησε την αρρώστια του Τεν Κάτε κάνοντας πειράματα!!! Μάλλον είχαν σπάσει τα υδραυλικά στο Καραϊσκάκη και αμέσως έτρεξε για να βάλει το χέρι του ο υδραυλικός ο Σκόκο, με δύο κινήσεις. Γκολάρα το πρώτο, ενώ στο δεύτερο σαν να έκανε “φρρρρρρρρρρρρ”στη μπάλα ο Νικοπολίδης.
Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, το Νοέμβρη χαιρόταν ο Ολυμπιακός για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τώρα χαίρεται η ΑΕΚ για αυτή τη μεγάλη νίκη.
[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails