Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1-0

Σαν τελικό αντιμετώπισε ο Ηρακλής το παιχνίδι με την Καβάλα και κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 (17΄ Γιάκομπ) κερδίζοντας 3 πολύτιμους βαθμούς που θα βοηθήσουν στην αποφυγή του υποβιβασμού. Χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο πήρε το ζητούμενο ενώ οι φιλοξενούμενοι αρκέστηκαν σε φλύαρες επιθέσεις για να απειλήσουν την εστία του Φερνάντεζ.
Ο Βαγγέλης Γούτης επέλεξε στην κορυφή τον Σόσιν με τον Σμολάρεκ σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού και τον Ονουάτσι να προσπαθεί να περνά μπάλες. Στον αντίποδα ο Γιόζεφ Μπουμπένκο πήγε σε ένα σφιχτό 4-5-1 κλείνοντας τους διαδρόμους στον άξονα και βασιζόμενος στο Μάρα να ενισχύει την επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού από τις πιο πίσω ζώνες καθώς ο Ρουμάνος αγωνίστηκε ως αμυντικό χαφ.

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΚΑΒΑΛΑ 1-0
17΄ Γιάκομπ

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μπουμπένκο): Φερνάντες, Μάρτος, Γιαννούλης, Κατσαμπής, Λέκι, Μάρα (90' Σαρακατσάνος), Ηλιάδης, Γιάντσης (73' Κονέ), Επστάιν, Μιλάνο (46' Παπαστεριανός), Γιάκομπ

ΚΑΒΑΛΑ (Γούτης): Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Οικονόμου, Ντουγκλάο, Ψωμάς, Ντιέ (46' Ντομπρασίνοβιτς), Σιόντης (65' Ιωάννου), Λάκης (46' Ρινκόν), Ονουάτσι, Σμολάρεκ, Σόσιν.

Διαιτητής: Τσινιάρης Μιχαήλ (Αθηνών)
Κίτρινες: Μιλάνο, Κονέ - Ντιέ, Ντουγκλάο, Σμολάρεκ



[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails