Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Φλερτ με πρίγκιπα???????


Είναι κοινό μυστικό ότι υπάρχει «φλερτ» ανάμεσα σε οικογένεια Ψωμιάδη και Ντούσαν Μπάγιεβιτς.
Επίσης επιβεβαιώνεται και η μεταξύ τους συνάντηση, πριν από λίγες μέρες. Φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολο ν` αφήσει ο Μπάγιεβιτς την ΑΕΚ και να έρθει στην Καβάλα. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν παρατάει την ΑΕΚ στα δύσκολα.
Βέβαια πολλά θα εξαρτηθούν από τις διοικητικές εξελίξεις. Η οικογένεια Ψωμιάδη πάει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη. Φυσικά είναι γνωστό ότι οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άριστες.
Ο Μάκης Ψωμιάδης ήταν αυτός που έφερε πίσω στην ΑΕΚ τον Μπάγιεβιτς, όταν αυτός έφυγε από τον Ολυμπιακό. Μάλιστα σε μια εποχή που οι αντιδράσεις ήταν πολλές από τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας. Ο Ψωμιάδης είχε στηρίξει τον Μπάγιεβιτς μέχρι τέλος.
Η αλληλοεκτίμηση που υπάρχει δεν κρύβεται.
Ο Μπάγιεβιτς και να φύγει από την ΑΕΚ, πάλι δεν είναι εύκολα ν` αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΑΟΚ. Δεν είναι φυσικά θέμα χρημάτων. Αυτά τα καλύπτει άνετα η οικογένεια Ψωμιάδη.
Ο ΑΟΚ δεν παύει να είναι ένας επαρχιακός σύλλογος, που μετά από πολλά χρόνια προσπαθεί να κάνει αισθητή της παρουσία του στη Σουπερ Λιγκ. Φυσικά δε γνωρίζουμε ποιες είναι οι προπονητικές φιλοδοξίες του Μπάγιεβιτς. Το σίγουρο είναι ότι επιθυμεί να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια παραμονής του στην ΑΕΚ.
Ο πήχης με τις μεταγραφικές κινήσεις έχει ανέβει σε μεγάλο βαθμό. Απομένει το κερασάκι στην τούρτα, που θα είναι ένα μεγάλο προπονητικό όνομα.
[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails