Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Γ.Σ. Ολύμπια Λ. - Καβάλα

Μπάλα 1

Πάση θυσία τη νίκη θέλει ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας στον αγώνα με αντίπαλο την Καβάλα, αύριο στο κλειστό της Νεάπολης, με τους φιλοξενούμενους να γνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης αλλά να θέλουν εξίσου πολύ το θετικό αποτέλεσμα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ:

«Αφήνουμε τα προηγούμενα παιχνίδια πίσω και κοιτάμε μπροστά. Δεν έχουμε καιρό για δάκρυα και πισωγυρίσματα. Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς κι ελπίζω η προηγούμενη αγωνιστική να μας έγινε μάθημα ώστε να μην κάνουμε τα ίδια λάθη πάλι. Μπορεί να είμαστε πίσω σε σχέση με τις άλλες ομάδες ενάμιση μήνα, αλλά στα δύσκολα έχουμε μάθει να δείχνουμε χαρακτήρα. Ελπίζω σ’ αυτήν την αγωνιστική να πετύχουμε τον στόχο μας και να δώσουμε χαρά στον κόσμο που βρίσκεται δίπλα μας».

ΡΟΝΑΛΝΤΑΣ ΑΛΙΓΙΕΒΑΣ:

«Είναι ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για εμάς και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Πολλοί μπορεί να σκέφτονται τα Χριστούγεννα, αλλά είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολλά λάθη κι αυτό μας κόστισε πολύ. Σε αυτό θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που είναι κοντά μας στα εύκολα και στα δύσκολα και θα προσπαθήσουμε να ανταμείψουμε αυτόν τον υπέροχο κόσμο».

ΚΩΣΤΑΣ ΠΙΛΑΦΙΔΗΣ:

«Είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, που θέλουν τη νίκη και τους βαθμούς. Εμείς προσπαθούμε να προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα όσο το δυνατόν καλύτερα, για να είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα και να πάρουμε τη νίκη».

ΑΛΕΞΗΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ:

«Είναι ένα παιχνίδι που ξέρουμε ότι η Ολύμπια θέλει πάση θυσία να το κερδίσει, όπως φυσικά και εμείς, για λόγους όχι μόνους βαθμολογικούς, αλλά και αυτοπεποίθησης. Θα πρέπει να έχουμε την απαιτούμενη συγκέντρωση σε όλο το παιχνίδι και να παίξουμε σύμφωνα με την ποιότητα που έχουμε σαν ομάδα, για να φτάσουμε στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails