Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2009

Οι δυο ταμίες του Δήμου δολοφόνησαν το δήμαρχο Παγγαίου


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του δημάρχου, οι δύο ταμίες και ένα ακόμη άτομο που τους έδωσε το πιστόλι ομολόγησαν ότι τον σκότωσαν εν ψυχρώ.

Σοκ στην τοπική κοινωνία. Και οι τρεις δράστες είναι κάτοικοι του Παγγαίου, κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι είναι εκείνοι που κακοποίησαν άγρια και στη συνέχεια εκτέλεσαν με μια σφαίρα στο μάτι το Δήμαρχο Τριαντάφυλλο Κουκούδη.

Στις 18.30 το απόγευμα της Τετάρτης εντοπίστηκε το πτώμα του δημάρχου, Τριαντάφυλλου Κουκούδη στην παραλία Σαρακήνας στην Νέα Πέραμο Καβάλας.

Ο πρώην δήμαρχος και επικεφαλής της αντιπολίτευσης Παράσχος Σιμούδης φανερά συγκινημένος και συγκλονισμένος από την τραγική κατάληξη, δήλωσε αποκλειστικά στο NewsIt ότι ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης βρέθηκε με μία σφαίρα στο μάτι και ριγμένος στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου.

Ο κ. Σιμούδης μιλώντας στο NewsIt δήλωσε πως πολλές φορές είχε παροτρύνει τον Τριαντάφυλλο Κουκούδη να προσέχει, ενώ συνέχεια του έλεγε πως επιθυμεί να τον βοηθήσει στο οτιδήποτε, χωρίς ωστόσο να μας διευκρινίσει τί ακριβώς εννοούσε και σε τί ακριβώς ενδεχομένως να χρειαζόταν βοήθεια ο Τριαντάφυλλος Κουκούδης.

Τα ίχνη του δημάρχου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Τότε, όπως είπε ο αδερφός του στην αστυνομία, έφυγε με το αυτοκίνητό του επικαλούμενος επαγγελματικά ραντεβού.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt.gr, υπολογίζεται ότι λείπουν μέχρι στιγμής πάνω από 700.000 ευρώ από τα ταμεία του δήμου Παγγαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails