Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Με τη νέα χρονιά θα τοποθετηθούν οι νέοι βυθιζόμενοι κάδοι



Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χατζηαναστασίου, οι πέντε κάδοι που έχουν τοποθετηθεί ήδη και οι άλλοι δεκαπέντε που θα ακολουθήσουν θα αντικαταστήσουν πλήρως τους συμβατικούς κάδους του κέντρου της πόλης



Το Γενάρη του 2010 αναμένεται να τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία της Καβάλας οι υπόλοιποι 15 από τους συνολικά 20 βυθιζόμενους κάδους απορριμμάτων, όπως σημείωσε χθες σε δηλώσεις του στη μεσημεριανή εκπομπή του "Στούντιο 7" ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ποιότητας Ζωής Τάσος Χατζηαναστασίου. Η καθυστέρηση οφείλεται στις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω των αδειών του προσωπικού.

Στην έλλειψη προσωπικού κατά τις ημέρες των εορτών οφείλεται και η καθυστέρηση που παρατηρείται και στην έναρξη λειτουργίας των πέντε κάδων που έχουν ήδη τοποθετηθεί, στην Πλατεία Καπνεργάτη, στο σημείο απέναντι από το Εργατικό Κέντρο και στην περιοχή των Δικαστηρίων. Καταβάλλεται προσπάθεια από τη διοίκηση του Δήμου Καβάλας να λειτουργήσουν άμεσα αυτοί οι πέντε κάδοι, ακόμα και εντός των ημερών, εκτός αν λόγω των αδειών του προσωπικού δεν καταστεί δυνατόν να οριστεί το δρομολόγιο που απαιτείται.

Όσον αφορά τους υπόλοιπους κάδους, προβλέπεται να τοποθετηθούν στην αρχή της οδού Φιλελλήνων κάτω από την Εισαγγελία, απέναντι από τον πεζόδρομο της Ερμού, στο χώρο έξω από το Τελωνείο, στη συμβολή των οδών Δαγκλή και Βενιζέλου και στην οδό Ερυθρού Σταυρού. Επίσης καταβάλλεται προσπάθεια να μπει βυθιζόμενος κάδος στην οδό Ομονοίας, όπου όμως προκύπτουν τεχνικές δυσκολίες, στην οδό Κουντουριώτου, στη συμβολή των οδών Τιμίου Προδρόμου και Κομνηνών στη συνοικία του Αϊ Γιάννη, όπως επίσης στον κόμβο Φαλήρου μπροστά από την είσοδο του πάρκου. Βούληση της δημοτικής αρχής είναι να φύγουν τελείως οι συμβατικοί κάδοι απορριμμάτων από το κέντρο της Καβάλας και να αντικατασταθούν με τους βυθιζόμενους.

Μάρθα ΠΟΛΙΤΟΥ

[ΠΗΓΗ]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails