Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Έρχεται το παγοδρόμιο


Δημοτικοί υπάλληλοι άρχισαν να εργάζονται χθες το πρωί στην Κεντρική Πλατεία φτιάχνοντας τα καλούπια προκειμένου να αρχίσει να δημιουργείται το παγοδρόμιο. Οι εργασίες υποδομής θα είναι έτοιμες μέχρι το τέλος της εβδομάδας, ώστε αμέσως μετά να παγώσει το νερό και να δημιουργηθεί το παγοδρόμιο, το οποίο θα φιλοξενηθεί στην Κεντρική Πλατεία όλη την περίοδο των εορτών.
Αυτό που πρέπει να βοηθήσει για να λειτουργήσει το παγοδρόμιο είναι να πέσει η θερμοκρασία, η οποία αυτή την περίοδο είναι σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.
Το παγοδρόμιο στήνεται από χθες, και θα είναι έτοιμο την Πέμπτη ή την Παρασκευή, αφού πρέπει να μεσολαβήσουν τρεις ημέρες χαμηλής θερμοκρασίας για να δημιουργηθεί ο πάγος.
Αύριο, Τετάρτη, θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από την ΔΑΝΕΚ για το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ενώ την Παρασκευή θα αρχίσουν να μοιράζονται τα σπιτάκια της Χριστουγεννιάτικης αγοράς στο πάνω μέρος της Πλατείας και την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις αρχίζουν με μουσική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας της Καβάλας με τραγουδιστή που είναι γνωστός στην νεολαία.
http://www.proininews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails