Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - “Να αξιοποιήσουμε την έδρα”

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται η Καβάλα για την 5η αγωνιστική της Α1 και θέλει να επανέλθει στις νίκες, μετά από δύο συνεχείς ήττες από Ολυμπιακό και ΑΕΚ.
Ο Κώστας Πιλαφίδης αναγνώρισε το επίπεδο του ΠΑΟΚ, ωστόσο θέλει η ομάδα του να εκμεταλλευτεί την έδρα και να μπει σε μια καλύτερη πορεία.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο. Μπορεί ΠΑΟΚ να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην ίδια βαθμολογική κατάσταση με εμάς, όμως είχε μια σειρά από δύσκολους αγώνες. Εμείς θα πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας και να μπούμε σε μια καλύτερη πορεία από εδώ και πέρα. Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, σε όλους τους τομείς. Είχαμε και έχουμε διαρκώς προβλήματα, όμως εμείς θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

“Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με τον ΠΑΟΚ, όμως εμείς θέλουμε να το κερδίσουμε.” τόνισε ο Μίροσλαβ Ραΐσεβιτς που και αυτός πόνταρε στη βοήθεια του κόσμου. ” Ξέρουμε ότι δεν θα είναι εύκολο, αφού ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς με τη βοήθεια του κόσμου μας, που πιστεύουμε ότι θα κατακλύσουν το γήπεδο, θα πάρουμε την κατάλληλη ώθηση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Να ξέρουν ότι θα παλέψουμε σκληρά γι’ αυτό”.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=206545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails