Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2009

Όλα ανοιχτά για την πρόκριση


Η Εθνική μας ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη δίχως τέρματα (0-0) με την Ουκρανία και πλέον όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό- τελικό της Τετάρτης στο Ντόνετσκ

Το παν ήταν να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Εφόσον έγινε αυτό πλέον τα πράγματα ναι μεν είναι δύσκολα, αλλά όχι ακατόρθωτα για να δώσουμε το παρών στο προσεχές Μουντιάλ. Η Εθνική μας ομάδα μπροστά σε 50.000 θεατές αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα κόντρα στην Ουκρανία και η πρόκριση πλέον περνάει από το Ντόνετσκ, όπου οι διεθνείς μας καλούνται να αποδείξουν ότι μπορούν να φύγουν αλώβητοι (παίζουν για δύο αποτελέσματα) και παράλληλα να τσεκάρουν το εισιτήριο για τα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Μέτριο παιχνίδι, φτωχό θέαμα και πολλά λάθη συνέθεταν το σκηνικό της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο, δίχως διάθεση για να ανοιχτούν. Ακυρώθηκε λανθασμένα στο 16΄ γκολ του Γκέκα, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου πραγματοποίησε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Τζόρβας, Σπυρόπουλος, Μόρας, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Κυργιάκος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Σαλπιγγίδης (71' Μήτρογλου), Γκέκας (65' Χαριστέας).

Ουκρανία: Πιατόφ, Ρακίτσκι, Κούτσερ, Τίμοστσουκ, Χούσιεφ (83' Αλίεφ), Κατσέριντι, Κόμπιν, Μίχαλικ, Ρόταν (46'Γιαρμολένκο), Μιλέφσκι, Σεφτσένκο

Διαιτητής: Λοράν Ντιχαμέλ (Γαλλία)
Βοηθοί: Στ. Ντιχαμέλ, Κρ. Καπελί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails