Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Πρεμιέρα Γούτη με ελλείψεις


Ο Γιάννης Παπακώστας έφυγε από την Καβάλα και ο Βαγγέλης Γούτης στο ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής ετοιμάζει ενδεκάδα νίκης κόντρα στην ΑΕΚ. Το μεγάλο ματς του Σαββάτου (16.45) είναι προ των πυλών και ο Αθηναίος τεχνικός όπως φαίνεται έχει καταλήξει στην ενδεκάδα.

Μη ξεχνάμε άλλωστε, ότι ο Γούτης καλείται σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι, να βρει λύσεις και να αλλάξει-κυριολεκτικά- τη μισή ομάδα, δημιουργώντας το ερώτημα κατά πόσο θα επηρεάσει αυτό τη γνώριμη φετινή καλή αγωνιστική εικόνα των «Αργοναυτών». Οι τιμωρημένοι Οικονόμου-Ονουάτσι-Ντικρόκ και οι ανέτοιμοι Ιωάννου και Κάλατς θα λείψουν, ενώ είναι αμφίβολοι οι Παβίτσεβιτς και Σουλτανίδης.

Ο Ιτάνζ επιστρέφει κάτω από τα δοκάρια, με τους Θεοδωρέλη και Ντουγκλάο να είναι τα φαβορί για το κέντρο της άμυνας. Ο Παβίσεβιτς θα παίξει δεξιά και ο Λεοντίου είναι το φαβορί για το αριστερό άκρο της άμυνας, καλύπτοντας τον Μεντί στις προωθήσεις του. Ο Ντομπρασίνοβιτς και ο Σιόντης θα παίξουν μπροστά από το κεντρικό δίδυμο, πίσω από τον Ορούμα, ενώ Ρινκόν και Σουλτανίδης θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο.

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails