Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2009

Δήμαρχος σε όργιο

Απίστευτο ροζ σκάνδαλο, με πρωταγωνιστές τέσσερις άντρες. Hρωας της ιστορίας είναι δήμαρχος νησιού που τον έπιασε στα πράσα η γυναίκα του με άλλους τρεις άντρες. Οι ιστορίες του σκανδαλιάρη δημάρχου έχουν αναστατώσει τη νησιωτική κοινωνία, που... βουίζει τις τελευταίες ημέρες με το ένοχο -κοινό πλέον- μυστικό του τοπικού άρχοντα!

«Κάνει κρύο, καιρός για δύο» λέει ο λαός μας και ο δημοφιλής δήμαρχος (δεν αναφέρουμε ονόματα, προκειμένου να μη θιγούν υπολήψεις) είπε να δοκιμάσει να… ζεσταθεί πολύ καλά. Ετσι, οργάνωσε αντρικό ερωτικό κουαρτέτο στο οποίο συμμετείχαν δύο ακόμη ευυπόληπτοι πολίτες της τοπικής κοινωνίας (ο ένας εκ των οποίων είναι αδερφός γνωστής μαγείρισσας), αλλά και ένας μελαψός νεαρός, αλβανικής καταγωγής!

Η είδηση... έκανε το γύρο του νησιού, διά στόματος του νοσηλευτικού προσωπικού αλλά και ανθρώπων που έτυχε να βρίσκονται εκείνη την ημέρα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε η σύζυγος του άτακτου δημάρχου (μετά το νευρικό κλονισμό που υπέστη, όταν έπιασε στα πράσα τον άντρα της να κυλιέται στο κρεβάτι της αμαρτίας όχι με καμιά πιτσιρίκα, αλλά με άλλους τρεις κυρίους).

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της «Espresso», το απίστευτο σκηνικό, το οποίο εκτυλίχτηκε πριν από μερικές ημέρες, είχε ως εξής: Ο ένας εκ των τεσσάρων κυρίων είναι ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων που βρίσκονται μακριά από το κέντρο του νησιού. Την εποχή αυτή στην περιοχή δεν υπάρχει ψυχή τριγύρω, αφού η τουριστική περίοδος έχει τελειώσει προ πολλού. Εκεί λοιπόν είχαν δώσει ραντεβού ο «παιχνιδιάρης» δήμαρχος μαζί με τους δύο υπεράνω πάσης υποψίας φίλους του και τον νεαρό αλλοδαπό, που είχαν... ψαρέψει, προκειμένου να εξερευνήσουν την ηδονή σε άλλα ερωτικά μονοπάτια.

Δεν υπολόγιζαν, όμως, πως θα τους... κάρφωνε στη γυναίκα του δημάρχου η καθαρίστρια που έτυχε να βρίσκεται εκεί, η οποία τηλεφώνησε στην κυρία δημάρχου και την παρότρυνε να τρέξει γρήγορα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια, χωρίς να της πει πολλές λεπτομέρειες! Η προδομένη σύζυγος αλαφιασμένη έτρεξε στο δωμάτιο που της υπέδειξε η καθαρίστρια. Είχε την εντύπωση πως θα έκανε τσακωτό τον άντρα της με καμιά φιλεναδίτσα, αλλά όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Ο άντρας που παντρεύτηκε και που μέχρι εκείνη τη στιγμή ζούσε μαζί του συμμετείχε σε ερωτικό όργιο με παρτενέρ έναν ημιλιπόθυμο Αλβανό και άλλους δύο ολόγυμνους άντρες, που συνουσιάζονταν. Οπως ήταν φυσικό, η γυναίκα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Ούτε στα χειρότερα όνειρά της δεν μπορούσε να πιστέψει τον εφιάλτη που ζούσε. Αρχισε να τρέμει, να ουρλιάζει και να κλαίει. Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν νευρικό κλονισμό.

Σήμερα έχει πλέον ηρεμήσει και είναι σε θέση να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επόμενη μεγάλη πόρτα που θα περάσει θα είναι αυτή των δικαστηρίων, αφού πρόκειται να κινήσει διαδικασίες για την αίτηση διαζυγίου!

3 σχόλια:

Related Posts with Thumbnails