Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής



ΗΡΑΚΛΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ. (14:30)

Νέα αρχή με τον Κωφίδη στον πάγκο θέλει να κάνει ο Ηρακλής. Οι Θεσσαλονικείς αν και έδειξαν πως φέτος θα είναι η χρονιά τους στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου, πλέον κατρακύλησαν στην προτελευταία θέση! Κόντρα στον Αστέρα θα προσπαθήσουν καταρχάς να φύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Κάτι παρόμοιο ισχύει και για την ομάδα της Τρίπολης που έχει τρεις συνεχόμενες ήττες και οι ποδοσφαιριστές του Βλάχου (πια) θέλουν να βάλουν τέλος σε αυτό το σερί.

ΚΑΒΑΛΑ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (14:30)

«Μαύρο» Οκτώβρη πέρασαν Καβάλα και Πανθρακικός, με τη διαφορά πως οι δεύτεροι δεν έχουν νίκη στις πρώτες 8 αγωνιστικές. Οι «Αργοναύτες» έχουν εντυπωσιάσει με το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουν τα περισσότερα Σαββατοκύριακα, αλλά έχουν έναν μήνα να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την άλλη πλευρά, ο Καρτιέ στην τελευταία συνέντευξη Τύπου έκανε λόγο για «σχέδιο» που σιγά-σιγά θα αρχίσει να φαίνεται και στο γήπεδο. Ίδωμεν...

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (14:30)

Όπως τα περισσότερα παιχνίδια της Κυριακής, έτσι κι αυτό αναμένεται να κρίνει πολλά για το μέλλον των δύο ομάδων. Ο νικητής σε αυτό το ματς θα βάλει τον ηττημένο από κάτω του στη βαθμολογία και θα βλέπει από εδώ και πέρα με άλλο μάτι τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ειδικά για τους γηπεδούχους, η κατάκτηση των τριών βαθμών θα τους ανακουφίσει, καθώς ακολουθούν τρία ματς-φωτιά με Αστέρα Τρίπολης (εκτός), Ολυμπιακό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΕΚ (16:45)

Ποιος θα το πίστευε πως σε αυτό το παιχνίδι και έπειτα από 8 στροφές στο πρωτάθλημα, ο Εργοτέλης θα ήθελε νίκη κόντρα στην ΑΕΚ για να περάσει στην 3η θέση της βαθμολογίας και οι «κιτρινόμαυροι» για να πιάσουν 5άδα! Αντίστροφο το κλίμα στις δύο ομάδες, αλλά παρόλα αυτά αναμένεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Παγκρήτιου να κυνηγήσουν με το ίδιο πάθος το θετικό αποτέλεσμα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:00)

Στο ΟΑΚΑ θα κλείσει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής με ένα παιχνίδι που λογικά θα είναι και το πιο όμορφο της αγωνιστικής. Κι αυτό γιατί οι παίκτες του Παναθηναϊκού σκέφτονται μόνο τη νίκη που θα τους φέρει και πάλι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τον Ολυμπιακό. Από την άλλη πλευρά, όμως, ο Πανιώνιος θα παίξει κι αυτός ανοικτά και θα επιδιώξει ακόμα και βαθμό να μην πάρει, τουλάχιστον να κερδίσει τις εντυπώσεις και αυτοπεποίθηση για τα επόμενα δύσκολα ματς που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails