Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009

Σε αντικατάσταση 14 εκατομμυρίων φορτιστών προχωρά η NokiaΕιδική ιστοσελίδα της Nokia ενημερώνει τους χρήστες αν καλύπτονται απο το πρόγραμμα αντικατάστασης
Ο μεγαλύτερος κατασκευαστής κινητών τηλεφώνων στον κόσμο προειδοποίησε τη Δευτέρα ότι 14 εκατομμύρια φορτιστές, οι οποίοι πωλήθηκαν μαζί με συσκευές της ή ως αξεσουάρ, ενδέχεται να παρουσιάζουν κίνδυνο ηλεκτροπληξίας και πρέπει να αντικατασταθούν.

Το πρόγραμμα αντικατάστασης αφορά φορτιστές AC-3E και AC-3U που κατασκευάστηκαν από τις 15 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου, καθώς και φορτιστές AC-3C που κατασκευάστηκαν από 13 Απριλίου έως 25 Οκτωβρίου.

Οι χρήστες μπορούν να ελέγξουν αν ο φορτιστής τους καλύπτεται από το πρόγραμμα σε ειδική ιστοσελίδα της Nokia.

«Παρατηρήσαμε ότι τα πλαστικά καλύμματα των εν λόγω φορτιστών ενδέχεται να χαλαρώσουν και να βγουν, εκθέτοντας τα εσωτερικά στοιχεία του φορτιστή και δημιουργώντας έτσι πιθανό κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, εάν ο χρήστης αγγίξει ορισμένα από τα στοιχεία αυτά ενώ ο φορτιστής είναι στην πρίζα» εξηγεί ανακοίνωση της εταιρείας.

»Παρόλο που δεν έχουμε υπόψη μας τυχόν περιστατικά ή τραυματισμούς σχετικά με τους εν λόγω φορτιστές, ως προληπτικό μέτρο, θα αντικαταστήσουμε δωρεάν τους φορτιστές αυτούς».

Όλοι οι φορτιστές που ανακαλούνται κατασκευάστηκαν από τον υπεργολάβο BYD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails