Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2009

Ξυλοκόπησαν ένα ελληνόπουλο 11 χρόνων μουσουλμάνοι συμμαθητές γιατί έτρωγε σαλάμι!
«Τόπι» στο ξύλο έκαναν ένα ελληνόπουλο 11 χρόνων μουσουλμάνοι συμμαθητές του στο Σίδνεϊ, επειδή έτρωγε σαλάμι την περίοδο της δικής τους νηστείας.
Ο Αντώνης Γρηγορίου μαζί μ' έναν φίλο του αναγκάστηκαν να κλειδωθούν στη βιβλιοθήκη, για να αποφύγουν τα χειρότερα. Ήδη όμως, ο ίδιος είχε δεχθεί μια γροθιά στο μάτι και δυνατές κλωτσιές στα πόδια.
«Μού ράγισε η καρδιά, όταν είδα το παιδί μου σ' αυτήν την κατάσταση», είπε ο πατέρας του, Αντρέας Γρηγορίου.
«Όταν πήγα στο σχολείο, τον είχαν εκεί που κρατούν τα άρρωστα παιδιά».
Μετά το γεγονός ήρθαν στην επιφάνεια και άλλα παρόμοια περιστατικά.
Αρκετά παιδιά είπαν ότι φοβούνταν να φάνε το μεσημέρι, γιατί δέχονταν επιθέσεις αν το φαγητό τους ήταν «διαφορετικό» από των άλλων, ιδιαίτερα την περίοδο του Ραμαζανίου.
Εκπρόσωπος των μουσουλμάνων, από το Τζαμί του Κόμπουρκ, δήλωσε ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν έχουν καμία σχέση με εκείνα που προωθεί το Ισλάμ.
«Θα έλεγα ότι τα λυπηρά αυτά συμβάντα είναι αποτέλεσμα της ανατροφής των παιδιών, μέσα στην οικογένεια και όχι του Ισλάμ. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κάποια θαυματουργή λύση στο πρόβλημα.
Για να εξαλειφθούν αυτού του είδους τα φράγματα, απαιτείται μια διαδικασία που προϋποθέτει ανοχή στα διάφορα θρησκεύματα και τους πολιτισμούς των κατοίκων αυτής της χώρας», θα πει η Μπάχα Γέχια.
http://astrofegia.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails