Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Ο Σούπερμαν Σακίλ... (video)


O Σακίλ Ο' Νιλ πρωταγωνίστησε στη φάση του αγώνα. Βρέθηκε στον αιφνιδιασμό, ήταν έτοιμος να σκοράρει, αλλά ο Σχορτσανίτης τον κατεδάφισε και τον έστειλε στην εξέδρα. Ο Σακ δεν ήθελε να πέσει πάνω στον κόσμο που καθόταν στις μπροστινές καρέκλες και με πτήση σαν το... σούπερμαν, έφτασε στην τρίτη σειρά των θέσων. Δίπλα, μάλιστα, στον παλιό παίκτη της Σιένα και της ΤΣΣΚΑ, τον Βάντερπουλ...

«Στην αρχή όταν είδα τη φάση τρόμαξα. Αλλά στη συνέχεια θυμήθηκα ότι ο «Σακ» είναι ο Σούπερμαν και κατάλαβα ότι απλά πέταξε», σχολίασε ο προπονητής των Κλίβελαντ Καβαλίερς Μάικ Μπράουν και συνέχισε αναφερόμενος στον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός έκανε αρκετά καλά πράγματα στο παρκέ, ειδικά στην τέταρτη περίοδο όταν μείωσε και το σκορ. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με καλή καθοδήγηση από τον πάγκο, δεν παράτησε το παιχνίδι όταν η διαφορά μεγάλωσε και έχει αρκετούς παίκτες με πολύ καλή τεχνική. Μπορούν να παίξουν εκπληκτικό μπάσκετ. Χρησιμοποίησα τους βασικούς παίκτες όσο είχα αποφασίσει πριν το ματς και τελικά δεν τους έβαλα στο παρκέ στο τέλος του αγώνα, γιατί θέλησα να τους προστατέψω».

Δείτε στιγμιότυπα από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τους Καβαλίερς και την... επίμαχη φάση με πρωταγωνιστές τον Σακίλ Ο'Νίλ και το Σοφοκλή Σχορτσιανίτη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails