Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Με Λεοντίου και Σιόντη στην Ξάνθη

Μπορεί η νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό να χάθηκε στα τελευταία λεπτά την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά η ψυχολογία στην Καβάλα παραμένει υψηλή. Οι "Αργοναύτες" θα πάνε στην Ξάνθη με δύο νέα πρόσωπα, των οποίων η επιστροφή κάνει τον Παπακώστα να χαμογελά. Πρόκειται για τους Λεοντίου και Σιόντη, με τον πρώτο -αν χρησιμοποιηθεί- να κάνει το φετινό του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα μετά από πάρα πολλούς μήνες λόγω τραυματισμού.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην Ξάνθη σε σχέση με το προηγούμενο ματς. Ο μόνος "ευχάριστος πονοκέφαλος" που έχει είναι ο προβληματισμός του για το αν θα ξεκινήσει την ίδια επιθετική τετράδα (Ονουάτσι, Ορούμα, Ιωάννου, Ρινκόν) ή αν αυτή θα "σπάσει" από τον Μεντί, που είναι πολύ γρήγορος και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τις αντεπιθέσεις.
Αναλυτικά, η αποστολή της Καβάλας, όπως την ανακοίνωσε ο Γιάννης Παπακώστας μετά την τελευταία προπόνηση, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κάλατς, Ιτάνζ, Ντικρόκ, Ντουγκλάο, Μεντί, Ορούμα, Ντομπρασίνοβιτς, Ρινκόν, Παβίσεβιτς, Ονουάτσι, Πόποβιτς, Θεοδωρέλη, Ιωάννου, Λάκη, Σουλτανίδη, Ψωμά, Οικονόμου, Κάλαϊτζιτς, Λεοντίου και Σιόντη.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=202956

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails