Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Απόβαση στην Ξάνθη


Με αφορμή το πολύ καλό ξεκίνημα στη φετινή SuperLeague, ο ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της Καβάλας είναι υπέρμετρος. Μετά την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό οι «αργοναύτες» αντιμετωπίζουν την Ξάνθη στα Πηγάδια και οι φίλαθλοι της ομάδας ετοιμάζουν μεγάλη εκδρομή.
Η διοίκηση της ΠΑΕ ζήτησε από την αντίστοιχη της Ξάνθης τον αριθμό των 1000 εισιτηρίων, τα οποία σήμερα αναμένεται να σταλούν και να αρχίσει η προπώληση. Όμως, υπάρχει μία σημαντική λεπτομέρεια. Για να δώσει η Ξάνθη τα εισιτήρια, θα πρέπει η Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης να δώσει το «πράσινο φώς» και εάν τέτοιο δε γίνει, τότε δε μπορεί η Καβάλα να διαθέσει εισιτήρια.

Φυσικά, πέραν των 1000 εισιτηρίων, θα υπάρχουν έξω από τα εκδοτήρια και άλλα εισιτήρια. Τέλος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα εισιτήρια που θα στείλει η Ξάνθη, θα κοστίζουν 25 ευρώ.

Απολογήθηκε ο Ιτάνζ

Απολογήθηκε στη διοίκηση της ΠΑΕ ο Σάρλς Ιτάνζ και έδωσε εξηγήσεις για την αντίδραση του πριν από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η οποία οδήγησε και στον Γιάννη Παπακώστα στην απόφαση του να τον αποκλείσει από την αποστολή. Κρίθηκε επαρκείς οι εξηγήσεις του Γάλλου πορτιέρο, που την Τρίτη το πρωί πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails