Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Σαν μία γροθιά"

Σε μια κατάμεστη αίθουσα όχι μόνο από τα μέλη της ομάδας, αλλά και από φιλάθλους, στο ξενοδοχείο "Lucy", έγινε χθες βράδυ η παρουσίαση της νέας ομάδας της ΚΑΕ Ένωσης Καλαθοσφαίρισης Καβάλας. "Στόχος μας είναι να κάνουμε πραγματικότητα το μότο της ομάδας "Όλοι μαζί για πάντα στην Α1" και για να το πετύχουμε αυτό θέλουμε τη συμπαράσταση όλων σας. Δημιουργήσαμε μια ομάδα από την αρχή, που πιστεύουμε ότι θα είναι καλύτερη από την περυσινή", ανέφερε σχετικά ο πρόεδρος Κώστας Παπακωνσταντίνου.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, Στέλιος Σχοινάκης, υπερθεμάτισε: "Όλη η ομάδα είναι ενωμένη σαν μία γροθιά και καθημερινά δουλεύει για το στόχο που έχουμε θέσει. Ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο, όμως εμείς θα ήμαστε έτοιμοι για να αντεπεξέλθουμε".

"Χαρά και ευθύνη η παρουσία τόσου κόσμου"

Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Πιλαφίδης, φανερά ικανοποιημένος από τη μαζική προσέλευση του κόσμου, δήλωσε: "Δεν περίμενα πραγματικά να δω τόσο κόσμο σήμερα (σ.σ. χθες) εδώ και αυτό είναι κάτι που μας γεμίζει μεγάλη χαρά, αλλά και ευθύνη. Να ξέρετε όλοι ότι θα εξαντλήσουμε κάθε ικμάδα των δυνάμεών μας για να σας κάνουμε και πάλι υπερήφανους".

Ο αρχηγός της ομάδας, Σάββας Ηλιάδης, πρόσθεσε: "Είμαστε χαρούμενοι που σήμερα (σ.σ. χθες) έχει έρθει τόσος κόσμος. Το ίδιο θέλουμε να γίνεται και στο γήπεδο. Είχαμε κάποια προβλήματα στην προετοιμασία που σιγά σιγά τα ξεπερνούμε και πιστεύω ότι θα ήμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".

"Νέο γήπεδο"

Η εκδήλωση πήρε ακόμη πιο πανηγυρικό χαρακτήρα, όταν ο δήμαρχος Καβάλας, Κωστής Σιμιτσής, πήρε το λόγο και δεσμεύτηκε ότι με τη βοήθεια και των βουλευτών θα φροντίσει ώστε σε οικόπεδο που ανήκει στο Δήμο Καβάλας, στην περιοχή Περιγιαλιού, μέσω κονδυλίου που έχει εγκρίνει πριν από δύο χρόνια η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα ξεκινήσει η κατασκευή ενός νέου κλειστού γυμναστηρίου, περισσοτέρων θέσεων, από αυτό της Καλαμίτσας!

"Είναι ένα όραμα για εμάς και με τη βοήθεια των βουλευτών θα μπορέσουμε να το υλοποιήσουμε, αφού η πόλη χρειάζεται ένα μεγαλύτερο κλειστό", αποκάλυψε ο δήμαρχος Καβάλας.
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails