Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Πολλοί τραυματισμοί..."

Ο Κώστας ΠιλαφίδηςΣτους απανωτούς τραυματισμούς στάθηκε στις δηλώσεις που έκανε ο Κώστας Πιλαφίδης, ο οποίος τόνισε πως "δεν έχουμε καταφέρει να προετοιμαστούμε καλά λόγω των πολλών τραυματισμών. Έχουμε πάρα πολλές ατυχίες. Ο Παντελής (σ.σ. Παπαϊωακείμ) δεν μπορεί να μας βοηθήσει, καθώς ο τραυματισμός του είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Ο Σάββας (σ.σ. Ηλιάδης) και ο Χριστόφορος (σ.σ. Στεφανίδης) έχουν χάσει αρκετές προπονήσεις εξαιτίας των τραυματισμών τους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Σιγκούνα. Αναγκαστήκαμε να πάμε αποδεκατισμένοι στο τουρνουά της Ρόδου κι αυτό μας στοίχισε, αφού γυρίσαμε μόλις με 5 απόλυτα υγιείς παίκτες".

Στην Καβάλα πάντως έχουν και αρκετά παράπονα από ορισμένους παίκτες με τον έμπειρο τεχνικό να αφήνει παραθυράκι για κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Ένας εξ αυτών είναι ο Τζιέντριους Γκούστας, για τον οποίο ο Πιλαφίδης είπε: "Είναι διαφορετικός φέτος. Δεν θυμίζει τον περσινό παίκτη. Ίσως, να έχει επηρεαστεί ψυχολογικά από το γεγονός πως δεν συμπεριλήφθηκε στη δωδεκάδα της εθνικής Λιθουανίας. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην περιφέρειά μας", ενώ για τον Λορένζο Ουέιντ σχολίασε: "Είναι ταλαντούχος, διαθέτει φοβερά προσόντα, αλλά πρέπει να καταλάβει που βρίσκεται. Δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα στις απαιτήσεις μου".

Τέλος, ο τεχνικός της Καβάλας στάθηκε και στην αποχώρηση του Γιώργου Παυλίδη για την οποία υπογράμμισε: "πήγε πίσω τον σχεδιασμό μας. Δεν έχω ιδέα τι έχει γίνει. Ξαφνικά ήρθε και μου είπε πως δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις".
http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails