Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ – Ηλιάδης: «Με κέρδισαν»


Το καλοκαίρι του πέρασε, ο Σάββας Ηλιάδης έκλεισε το κεφάλαιο «Άρης» και άνοιξε μια νέα σελίδα στην καριέρα του. Νέος σταθμός η Καβάλα και ο έμπειρος άσος δεν έκρυψε, μιλώντας στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ότι οι άνθρωποι της ομάδας τον κέρδισαν από την πρώτη στιγμή. Χαρακτήρισε αναμενόμενα τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, ενώ εκτίμησε πως και φέτος το πρωτάθλημα θα είναι δυο ταχυτήτων.Πώς πήγε η προετοιμασία της ομάδας στην Καστοριά και πώς την είδες μετά τα πρώτα φιλικά;
«Θα πρέπει να μην ξεχνάμε πως ήμαστε μια ομάδα με μόλις έναν παίκτη (Γκούστας) από το περυσινό της ρόστερ. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, πράγμα αναμενόμενο στις προετοιμασίες. Υπήρχε όμως και υπάρχει διάθεση και για εμένα αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Γιατί βλέπουμε διαρκώς εκπλήξεις στο θεσμό του Κυπέλλου; Τον υποτιμούν οι ομάδες της Α1 ή απλώς είναι ανέτοιμες;
«Το βασικό είναι πως οι ομάδες της Α1 είναι ακόμη ανέτοιμες κι αυτό φάνηκε. Από την άλλη, σαφώς κι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο οι ομάδες της Α2. Από την άλλη, κάποιες ομάδες της Α1 βλέπουν το Κύπελλο σαν δυνατό φιλικό και φυσικά δεν θέλει πολύ να χάσεις από εκεί και πέρα».

Έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα σου, αυτό του Άρη, κι άνοιξε ένα άλλο, αυτό της Καβάλας. Πόσο εύκολη ή δύσκολη ήταν η απόφαση να πεις το «ναι» στην Ένωση;
«Υπάρχουν κάποιες στιγμές στη ζωή ενός αθλητή, που θα πρέπει να παίρνει μεγάλες αποφάσεις. Εγώ ήμουν ξεκάθαρος σε αυτό. Οι άνθρωποι της διοίκησης Καβάλας με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή όταν με πλησίασαν, δείχνοντας το πόσο με υπολογίζουν και μου ενέπνευσαν εμπιστοσύνη. Ένας άλλος σημαντικός λόγος, σαφώς, είναι η παρουσία στην ομάδα του Κώστα Πιλαφίδη και του Κρις Χουνγκάζ».

Το φετινό πρωτάθλημα της Α1 πώς το περιμένεις;
«Το περιμένω πάλι δύο ταχυτήτων. Από τη μία, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν τον πρώτο λόγο. Από εκεί και πέρα, 3-4 ομάδες θα παίξουν το ρόλο ρυθμιστή. Από εκεί και κάτω, οι ομάδες έχουν δυναμώσει και σίγουρα όλες θα είναι ανταγωνιστικές».
http://www.sportnet.gr/report.php?id=201525

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails