Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA ΥP 250R


Ανάκληση μοτοσικλετών YAMAHA μοντέλο ΥP 250R για βελτίωση του συστήματος φόρτισης εκτελεί στη χώρα μας η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε. ως εθνικός διανομέας της εταιρείας και η Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου του υπουργείου Ανάπ

Η γενική γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η ανάκληση αφορά περίπου 1200 δίκυκλα, μοντέλα των 2005 και 2006, με αριθμούς πλαισίου προγενέστερο του VTLSG1610025576, στα οποία υπάρχει ενδεχόμενο να αναφλεγεί το βύσμα εξόδου της γεννήτριας εάν η σύνδεση του δεν είναι σωστή και οι συνθήκες ευνοούν πιθανό βραχυκύκλωμα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Οι ιδιοκτήτες των δικύκλων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα συμβεβλημένα συνεργεία του δικτύου YAMAHA σε όλη την Ελλάδα, για να αντικατασταθεί το βύσμα εξόδου της γεννήτριας με αντίστοιχο βελτιωμένο, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με την Τεχνική Διεύθυνση της εταιρείας ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. στα τηλέφωνα 210 6293595, 585 (αρμόδιοι: Ν. Λάριος, Μ. Κατσιγιάννης).

http://www.cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails