Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-Στην προετοιμασία ο Δημητριάδης


Ένα νέο πρόσωπο έχει από σήμερα η προετοιμασία της Καβάλας, η οποία διεξάγεται στο Άργος Ορεστικό. Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της Δάφνης, Δημήτρη Αθανασιάδη, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Κώστα Πιλαφίδη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποκτηθεί. Το όνομα του Καβαλιώτης γκαρντ άλλωστε ήταν στη λίστα του έμπειρου τεχνικού εδώ και αρκετό καιρό αφού τον θεωρεί μια αρκετά καλή εναλλακτική λύση.

Από εκεί και πέρα, κάποιες τυπικές λεπτομέρειες απομένουν ώστε ο Νίκος Αγγελόπουλος να γίνει και με τη... βούλα παίκτης της Καβάλας. Ο 25άχρονος αθλητής μάλιστα εδώ και κάποιες ημέρες είναι στην αποστολή της ομάδας και ακολουθεί το πρόγραμμα προπονήσεων. Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Σιγκούνα, η περίπτωση του οποίου ωστόσο θα καθυστερήσει λίγο παραπάνω αφού θα πρέπει πρώτα να μείνει ελεύθερος από την Ολύμπια Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι προπονήσεις συνεχίζονται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αφού τόσο ο Ντράγκαν Τσέρανιτς, όσο και ο Σάββας Ηλιάδης ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και πλέον γυμνάζονται σε φουλ ρυθμούς.
http://www.greekbasketball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails