Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΑΟ-"Χαστούκι" στο Βόλο


Προβλημάτισε ο Παναθηναϊκός με την εμφάνισή του στον Βόλο. Ο τοπικός Ολυμπιακός ήταν ορεξάτος και κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1. Οι "πράσινοι" έδειξαν και πάλι να έχουν προβλήματα στην άμυνα, ενώ και δημιουργικά δεν ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί.

Ο Μάρτινς έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ολυμπιακού στο 26'. Ο Πετρόπουλος ισοφάρισε στο 68', μετά από ωραία ενέργεια και πάσα του Σισέ. Μετά την ισοφάριση, οι φίλοι των γηπεδούχων πέταξαν μπουκάλια προς την πλευρά του Γάλλου, γεγονός που τον εκνεύρισε. Αντέδρασε μάλιστα, επιστρέφοντας ένα από αυτά στην εξέδρα και αμέσως ο διαιτητής ζήτησε από τον Τεν Κάτε να τον αντικαταστήσει, για να μην τον αποβάλει. Κάτι που έγινε. Το τελικό 2-1 για την ομάδα της Μαγνησίας, πέτυχε στο 86' ο Χανιωτάκης.

Για το "τριφύλλι" κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης. Στην άμυνα δεξιά ο Μαρίνος, αριστερά ο Κάσας και κεντρικό δίδυμο οι Σαριέγκι-Μπιάρσμιρ. Καντέ και Γκάμπριελ είχαν ρόλο κόφτη, ενώ οι Χριστοδουλόπουλος-Λέτο έπαιξαν στα άκρα της μεσαίας γραμμής. Στην επίθεση, τέλος, ήταν οι Σισέ-Ρουκάβινα.

Όπως και να έχει, η εικόνα του "τριφυλλιού" προβλημάτισε τον Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος είδε τους παίκτες του να μην παρουσιάζονται ορεξάτοι στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κολίτσης, Κοτίτσας (56' Ψυχογιός), Κακαράς (46' Μπουλούτ), Σωτήρχος (72' Λιόλιος), Αρβανίτης, Αλβάρες, Πλιάγκας (46' Χανιώτης), Μάρτινς, Μόνχε, Ούμπιντες (56' Καρλόπουλος), Αμπράμοβιτς (46' Καμπάνταης)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Μαρίνος, Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ, Κάσας (46' Γεωργόπουλος), Καντέ, Γκάμπριελ, Χριστοδουλόπουλος (85' Μίχας), Λέτο, Ρουκάβινα (46' Πετρόπουλος), Σισέ (69' Βλάχος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails