Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - «Θα είμαστε ομάδα»

Την ικανοποίηση του για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδα του, στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς, εξέφρασε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Πιλαφίδης, που μίλησε τόσο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, όσο και για την κλήρωση του κυπέλλου Ελλάδος, για την οποία τόνισε: «Δε ξέρουμε ακόμη αν θα βρούμε μπροστά μας το Περιστέρι ή όχι, θα πρέπει να περιμένουμε τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων. Για μας δεν αλλάζει ο σχεδιασμός, ούτε τα πλάνα που έχουμε κάνει για τη φετινή σεζόν. Δεν είναι αυτοσκοπός μας το κύπελλο, θα παλέψουμε όμως όπως θα κάνουμε για όλα τα παιχνίδια».
-Πως πηγαίνει η προετοιμασία της ομάδας κύριε Πιλαφίδη, είστε ικανοποιημένος;
«Νομίζω ότι πάμε πολύ καλά για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε. Εκείνο που θα ήθελα να ξεχωρίσω, είναι σαφώς η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά και η όλη προσπάθεια στην προπόνηση. Είχα πει μόλις τέλειωσε η περυσινή σεζόν, ότι θα φτιάξουμε μία ομάδα από το μηδέν. Αυτό κάνουμε, αφού πέρα του Γκούστας, όλα τα υπόλοιπα παιδιά είναι νέα και ουσιαστικά χτίζουμε μία νέα ομάδα».

-Ρίχνετε φέτος σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο το βάρος;
«Κινούμαστε σε ρυθμούς που θα έπρεπε να βρισκόμαστε αυτό το διάστημα. Όλα τα κομμάτια είναι σημαντικά, τόσο τα βάρη, όσο οι ασκήσεις τακτικής, τα πάντα».

-Πάντως, αυτό το διάστημα συμφωνείτε ότι είναι το πιο δύσκολο και το πιο επίπονο;

«Είναι, γιατί οι παίκτες ρίχνουν πολύ τρέξιμο και υπάρχει πολύ κούραση. Είναι όμως και η περίοδος στην οποία εμείς χτίζουμε την ομάδα. Ήρθαν πολλοί άγνωστοι παίκτες μεταξύ τους και ουσιαστικά τώρα αρχίζει το «δέσιμο» σαν ομάδα, που για μένα είναι το πιο σημαντικό. Άλλωστε η ομάδα είναι πάνω από όλα και εάν θυμάστε πέρυσι αυτό μας κράτησε, το ότι καταφέραμε να ήμαστε ομάδα. Αυτό θα κάνουμε και φέτος»…

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails