Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ-"Φοβερό κλίμα..."


Σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό μίλησε ο τεχνικός διευθυντής της Καβάλας, Στέλιος Σχοινάκης, ο οποίος εξέφρασε την πεποίθηση του πως η ομάδα θα είναι πιο δυνατή στη δεύτερη χρονιά της στη μεγάλη κατηγορία. Ο Σχοινάκης επισκέφθηκε την αποστολή των "αργοναυτών" στο Άργος Ορεστικό και έμεινε εντυπωσιασμένος από το "φοβερό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα".

Κώστας Πιλαφίδης, αλλά και όλο το τεχνικό τιμ, έχει καταφέρει να ενώσει όλους τους παίκτες και πολύ σύντομα να τους κάνει να νοιώθουν ομάδα" πρόσθεσε ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ, ο οποίος μίλησε και για τις μεταγραφές της Καβάλας λέγοντας: "Φέτος είχαμε την πολυτέλεια του χρόνου, ώστε να επιλέξουμε ακόμη καλύτερους και ποιοτικότερους παίκτες. Θα το δείτε στο πρωτάθλημα αυτό άλλωστε. Θεωρώ ότι έχουμε ψηλώσει και έχουμε δυναμώσει ως ομάδα, έχοντας σαν στόχο να παίξουμε ακόμη καλύτερο μπάσκετ εφέτος".

Ο Στέλιος Σχοινάκης αναφέρθηκε και στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 λέγοντας: "Εκτός από τις τέσσερις ομάδες (ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΡΗ και Πανελλήνιο), που δυνάμωσαν πάρα πολύ, θεωρώ ότι και οι υπόλοιπες ομάδες έχουν φέρει πολύ καλούς παίκτες. Σίγουρα θα δούμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα και πιο ανταγωνιστικό. Για εμάς θα είναι η δεύτερη χρονιά και νομίζω ότι θα είναι πιο δύσκολη, μιας και μας ξέρουν ως ομάδα και όλοι θα μας περιμένουν".

Τέλος, για τα διαρκείας της ομάδας τόνισε: "Προσωπικά με τους ποιοτικότερους παίκτες που φέραμε και γενικότερα το πολύ καλό μπάσκετ και παρουσία που είχαμε πέρυσι, θα περίμενα να έχουμε πουλήσει περισσότερες κάρτες διαρκείας, μιας και οι τιμές έμειναν οι ίδιες, γιατί απλά θέλουμε και φέτος η Καλαμίτσα να είναι μία από τις πιο "καυτές" έδρες στην Α1".
http://www.greekbasketball.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails