Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009

Η πρώτη διακοπή μαθημάτων λόγω ... γρίπης

Διακόπτονται έως την Παρασκευή τα μαθήματα της δεύτερης και τρίτης τάξης του Λυκείου Μελισσίων και ενός τμήματος της Α' τάξης στο 4ο Λύκειο Χαϊδαρίου, μετά την εκδήλωση συμπτωμάτων της νέας γρίπης σε μαθητές.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Υγείας μεταξύ των μαθητών του τρίτου τμήματος της πρώτης τάξης του 4ου Λυκείου Χαϊδαρίου, επιβεβαιώθηκαν 4 κρούσματα νέας γρίπης, τα οποία ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα της νόσου, που φοιτά στο ίδιο τμήμα του Λυκείου. Συμπτώματα γρίπης παρουσίασαν συνολικά 9 μαθητές.

Συνολικά 13 κρούσματα παρουσιάστηκαν και στο Λύκειο Μελισσίων, όπου μεταξύ των μαθητών της Β΄ τάξης επιβεβαιώθηκαν 3 κρούσματα νέας γρίπης, τα οποία ήρθαν σε επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που φοιτούν στην ίδια τάξη.

Ως αποτέλεσμα, με τη σύμφωνη γνώμη της Προέδρου του Εθνικού Συμβουλίου για την Αντιμετώπιση της Νέας Γρίπης και μετά από συνεννόηση και σύμφωνη γνώμη των Υπουργών Υγείας και Παιδείας, ζητήθηκε από το Νομάρχη Αθηνών, να σταματήσουν τη λειτουργία του τα δύο σχολεία από τη Δευτέρα και για πέντε ημέρες.
http://kafeneio-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails