Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

ΚΑΒΑΛΑ - Παπακώστας: "Ήταν μία νίκη"!


Ενθουσιαμένος, όχι μόνο από την ισοπαλία, αλλά και από την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του, εμφανίστηκε ο Γιάννης Παπακώστας. Ο τεχνικός της Καβάλας τόνισε ακόμα ότι οι "Αργοναύτες" θέλουν ακόμα δουλειά!"Για μας είναι μια σημαντική επιτυχία. Μην ξεχνάμε ότι στην ιομάδα έχουν έρθει πάνω από 20 παίκτες που ακόμα θέλει τον χρόνο της για να δεθεί. Η ομάδα ήταν οργανωμένη, πειθαρχημένη, κρατήσαμε τον Ολυμπιακό μακριά. Στο πρώτο μέρος θυμάμαι ότι ο Ολυμπιακός απείλησε μετά το 40΄ σε μία φάση", ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Παπακώστα, ο οποίος συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο και με τις αλλαγές του Ολυμπιακού, προσπάθησε να δοθεί κάποιος ρυθμός. Τα παιδιά κρατήσανε τις θέσεις τους, έπαιξαν με πάθος. Αν ο Σουλτανίδης ήταν πιο προσεκτικός, γιατί όταν παίζεις στο «Καραϊσκάκη» δεν γίνεται να μην εκμεταλλεύεσαι τέτοιες ευκαιρίες και αφού αντέξαμε στα τελευταία λεπτά που δεν είχαμε καθαρό μυαλό, θέλω να δώσω συγχαρητήρια. Ήταν μία νίκη. Θέλουμε τον κόσμο κοντά μας. Είμαστε μια ομάδα καινούρια και προσπαθούμε βήμα βήμα να σταθεί ανταγωνιστική".

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει ευκαιρία, ακόμα και όταν αγωνίστηκε με 3 επιθετικούς, τόνισε: "Δεν έγινε καμία ευκαιρία. Κοιτάω την δική μου ομάδα. Κλείσαμε πολύ σωστά τους χώρους. Οι παίκτες ήταν πάρα πολύ πειθαρχημένοι. Στο τέλος κινδυνεύσαμε, αλλά όχι από οργανωμένο παιχνίδι, μόνο με βαθιές μπαλιές".

Για το αν πίστευε στο αποτέλεσμα: "Φυσικά ξέρουμε που ήρθαμε να παίξουμε. Και εμείς λείψαμε 10 χρόνια. Εμείς προσπαθούμε. Πιέσαμε πολύ ψηλά. Πιστεύαμε στο αποτέλεσμα. Ξέρετε ότι ήμασταν μια μικρή ομάδα και παλέψαμε. Η ομάδα θέλει χρόνο".

http://www.sportnet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails